Follow us

Θάνος Μαρτίνος | Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου

Η ανάρτηση της Άννας Φόνσου.

Θάνος Μαρτίνος Facebook Actors House

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι στιγμές που βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Θάνος Μαρτίνος. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε αρκετές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου και συνεργάστηκε με σπουδαίους καλλιτέχνες, έγινε γνωστό πως αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, ενώ, εκτός αυτού, το σπίτι του καταστράφηκε ολοσχερώς έπειτα από πυρκαγιά.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη εξομολογείται | "Θεωρώ ότι έχω τρεις γιους"

Την είδηση έκανε γνωστή η Άννα Φόνσου, ιδρύτρια του "Σπιτιού του ηθοποιού” μέσα από την επίσημη σελίδα του οργανισμού στο Facebook. Μάλιστα, πρόκειται και να φιλοξενήσει τον Θάνο Μαρτίνο στο δικό της διαμέρισμα καθώς δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα.

"Πριν λίγες μέρες έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον φίλο μου Μάρκο Τάγαρη για να φιλοξενήσουμε τον Θάνο Μαρτίνο τον ηθοποιό, του οποίου το σπίτι κάηκε ολοσχερώς. Ο ίδιος με κινητικά προβλήματα...

Φυσικά και δέχθηκα αμέσως να έρθει εδώ, προσφέροντάς του το δικό μου δωμάτιο στον έκτο όροφο μέχρι να αποκαταστήσουν έστω δύο δωμάτια στο σπίτι του για να μπορέσει να επανέλθει στον χώρο του" έγραψε μεταξύ άλλων.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ,ΕΛΑΒΑ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΜΑΡΚΟ ΤΑΓΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΜΑΡΤΙΝΟ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ,...

Posted by Actors House on Thursday, May 6, 2021

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ