Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik | Δεν μένουν πια μαζί

Τι συμβαίνει με το ζευγάρι;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik Instagram

Εδώ και μερικές εβδομάδες υπάρχουν έντονες φήμες πως η σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Snik περνάει μία κρίση και πως το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί. Όταν είχε κυκλοφορήσει η εν λόγω είδηση, οι δυο τους είχαν σπεύσει να τη διαψεύσουν με δηλώσεις τόσο στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου "Pop Up" όσο και στα social media.

Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ του περιοδικού "ΟΚ", κάποιος άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού αποκαλύπτει πως οι δυο τους δεν μένουν πλέον μαζί στην πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει στην Πεντέλη και πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει ήδη μετακομίσει από εκεί. Όπως δήλωσε ο άνθρωπος από το περιβάλλον τους "Υπάρχει επικοινωνία, υπάρχει αγάπη, αλλά οι δυο τους δεν είναι όπως παλιά εδώ και αρκετό καιρό".

Ο Snik μάλιστα γιόρτασε τα γενέθλια του στις 4 Μαΐου με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να του εύχεται δημόσια "Χρόνια Πολλά" μέσω Instagram. Ωστόσο, στις φωτογραφίες και τα Instagram Stories που δημοσίευσε ο καλλιτέχνης στο προφίλ του από το πάρτι που έκανε για τα γενέθλια του, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν υπήρχε σε κανένα πλάνο. "Δεν υπάρχει οριστικός χωρισμός, δεν αποκλείεται η μικρή αυτή απόσταση να τους κάνει καλό".

Μέχρι στιγμής βέβαια, ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ούτε ο Snik έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την εν λόγω είδηση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ