Follow us

Στεφανία Λυμπερακάκη | Η περίεργη συμβουλή που της έδωσε η Έλενα Παπαρίζου για την Eurovision

Ακολουθεί ήδη τη συμβουλή της τραγουδίστριας.

stefania NDP Photo Agency

Λίγες ημέρες πριν να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision, η Στεφανία Λυμπερακάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ "φλΕΡΤ" και μίλησε τόσο για τις προετοιμασίες όσο και για τα συναισθήματα της λίγο πριν ανέβει στη σκηνή.

Όπως αποκάλυψε η εκπρόσωπος της Ελλάδας, η Έλενα Παπαρίζου έχει έρθει ήδη σε επαφή μαζί της, δίνοντας της μάλιστα την πιο ιδιαίτερη συμβουλή. Συγκεκριμένα, η Στεφανία Λυμπερακάκη δήλωσε πως "Ήρθε στο στούντιο η Έλενα Παπαρίζου, ήμουν με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και μου είπε "κοριτσάκι μου, αστέρι μου”. Μου έδωσε συμβουλή για τα τακούνια. Μου είπε: "Στεφανία πρέπει να τα φοράς κάθε ημέρα, όπου και να πας”, για να συνηθίσω. Τώρα τα φοράω κάθε ημέρα".

Να υπενθυμίσουμε πως οι δύο ημιτελικοί του διαγωνισμού είναι προγραμματισμένοι στις 18 και 20 Μαΐου, ενώ ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Η Ελλάδα συμμετέχει στον δεύτερο ημιτελικό και η σειρά εμφάνισης του Last Dance της Στεφανίας Λυμπερακάκη είναι η 4η. Όπως δήλωσε μάλιστα η ίδια, παρακολουθεί συνεχώς τα προγνωστικά και χαίρεται πολύ που σύμφωνα με αυτά η χώρα μας βρίσκεται στη 10αδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ