Follow us

Κάτια Ταραμπάνκο | Σπάνια πλάνα από το μοντέρνο σπίτι που συγκατοικεί με τον σύντροφο της

Η νικήτρια του GNTM άνοιξε το σπίτι της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

katia tarampanko NDP Photo Agency

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου "Έλα Χαμογέλο" στο Open ήταν η νικήτρια του GNTM 2, Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία μας έδειξε το σπίτι στο οποίο μένει με τον σύντροφο της. Μεταξύ άλλων βέβαια ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική και σχολίασε πολλά θέματα της επικαιρότητας.

Αρχικά δήλωσε πως μετά την αποχώρηση της από το Survivor δεν έχει σταματήσει να τρώει, πως δυσκολεύτηκε πολύ στο reality επιβίωσης, αλλά θα ήθελε να το ξανακάνει αφού πρώτα είχε προετοιμαστεί κατάλληλα. Όσον αφορά στον νικητή του παιχνιδιού, αποκάλυψε πως οι Ασημακόπουλος, James, Ηλίας Μπόγδανος και Μαριαλένα είναι μερικοί από τους παίκτες που θα ήθελε να αναδειχθούν νικητές.

Στη συνέχεια, σχολίασε την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM, λέγοντας πως "Μου φαίνεται πολύ περίεργο που δεν θα είναι η Καγιά στο GNTM, όλο το σόου ήταν η Βίκυ" ενώ δήλωσε πως θα ήθελε να παρουσιάσει η ίδια το σόου, αφού όπως πιστεύει θα μπορούσε να ανταπεξέλθει. Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε και για τις φήμες που τη θέλουν να αναλαμβάνει την παρουσίαση του reality μόδας My Style Rocks ισχύουν χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει εάν έχει γίνει κάποια συμφωνία.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Συγκεκριμένα, πρόκειται να παίξει σε μία ελληνική κινηματογραφική ταινία ενώ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη δική της σειρά καλλυντικών.

Το μοντέλο έδειξε στην κάμερα της εκπομπής και το σπίτι, στο οποίο συγκατοικεί με τον σύντροφο της, το οποίο είναι πολύ μοντέρνο με αρκετά σύγχρονα και pop στοιχεία που το κάνουν πολύ ιδιαίτερο. Οι αποχρώσεις που έχει επιλέξει το ζευγάρι για τα έπιπλα και τους τοίχους είναι οι γήινες, επιτρέποντας έτσι στην εντυπωσιακή διακόσμηση και στα χαρούμενα χρώματα να κλέβουν την παράσταση.

Στη διακόσμηση μάλιστα ξεχωρίζουν και κάποια κομμάτια μοντελισμού, αφού όπως δήλωσε η Κάτια Ταραμπάνκο ο σύντροφος της ασχολείται με τον μοντελισμό και τα social media. Επίσης, δήλωσε πως οι δυο τους μένουν μαζί από τον Σεπτέμβριο και αυτή είναι η πρώτη φορά που η ίδια μοιράζεται την ίδια στέγη με κάποιον σύντροφο της. Ωστόσο, προς το παρόν το ζευγάρι δεν σκέφτεται να επισημοποιήσει τη σχέση του χωρίς να αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο στο μέλλον.

Η μοντέρνα διακόσμηση του σπιτιού

Κάτια Ταραμπάνκο | Σπάνια πλάνα από το μοντέρνο σπίτι που συγκατοικεί με τον σύντροφο της
spiti katia tarampanko
spiti katia tarampanko
spiti katia tarampanko
spiti katia tarampanko
spiti katia tarampanko

Τα τρυφερά μηνύματα που ανταλλάζει το ζευγάρι

spiti katia tarampanko

Δες εδώ το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ