Follow us

Μαριάννα Παινέση | Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο – Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό της

"Μια καινούρια περιπέτεια έχει ήδη ξεκινήσει για εμάς"

Marianna Painesi NDP Photo Agency

Μία από τις πιο φορτισμένες συναισθηματικά αναρτήσεις έκανε η Μαριάννα Παινέση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το μοντέλο και νέα μητέρα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δημοσίευσε λοιπόν μία σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν την ίδια, τον σύζυγο της και το νεογέννητο μωρό τους έξω από το μαιευτήριο και έγραψε "Έχουμε πλέον το μωράκι μας στην αγκαλιά μας και η αίσθηση είναι μοναδική!!!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γυναικολόγο - μαιευτήρα μου Ανδρέα Κόμη @dr_komis και την μαία μου Βίκυ Ιωσηφέλη @vicky_iosifelli_ για την πολύτιμη καθοδήγηση και στήριξη τους όλο αυτό το διάστημα αλλά και την κλινική Μητέρα @mitera.gr και το ανθρώπινο δυναμικό της για την φροντίδα που μας παρείχαν! Ακόμη, ευχαριστώ όλους εσάς για τις ευχές που μου στέλνετε και το ενδιαφέρον που μου δείχνετε καθημερινά! Το ταξίδι αυτό έφτασε αίσια στο τέλος του και μια καινούρια περιπέτεια έχει ήδη ξεκινήσει για εμάς".

Η Μαριάννα Παινέση φόρεσε ένα αθλητικό σύνολο σε μαύρη απόχρωση, το οποίο αναδεικνύει τέλεια τη σιλουέτα της, παρόλο που έχουν περάσει μερικές μόλις ημέρες από τη στιγμή που έφερε το μωρό της στον κόσμο.

Η ανάρτηση της Μαριάννας Παινέση

Loading...

Φωτογραφίες από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ