Σία Κοσιώνη | Η υποστήριξη της στη Δανάη που κατήγγειλε την παρενόχληση "Δεν φοβήθηκε, δεν κρύφτηκε..."

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Instagram.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Ένα από τα θέματα που έχει απασχολήσει τα media και την κοινωνία αυτές τις ημέρες είναι παρενόχληση που δέχτηκε μία νέα κοπέλα, η Δανάη από έναν 22χρονο άντρα, ο οποίος την ακολούθησε μέχρι το σπίτι της και προσπάθησε να μπει στην πολυκατοικία της, λίγο μετά την είσοδό της. Το πρόσωπό του καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας σε βίντεο το οποίο το θύμα δημοσίευσε στα social media, ενώ παράλληλα έκανε την απαραίτητη καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης.

Μετά από έρευνες της αστυνομίας, βρέθηκαν τα δαχτυλικά αποτυπώματα του νεαρού άντρα, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση και πρόκειται να δικαστεί τη Δευτέρα για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

Την υποστήριξη της στη Δανάη θέλησε να δείξει η Σία Κοσιώνη. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε "Ένα μεγάλο "μπράβο" στην Δαναη που "καθάρισε" το θέμα μόνη της. Δεν φοβήθηκε, δεν κρύφτηκε, το κατήγγειλε, το δημοσιοποίησε και το κράτος έκανε τη δουλειά του. Για όλες τις γυναίκες που ξέρουν πολύ καλά τι θα πει να περπατάς μόνη το βράδυ και να φοβάσαι".

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη στο Instagram