Survivor | Μία νέα μεγάλη σύγκρουση δημιουργείται ανάμεσα στους παίκτες

Αυτοί οι δύο παίκτριες θα καβγαδίσουν έντονα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Οι εντάσεις και οι καβγάδες συνεχίζονται στο reality επιβίωσης, Survivor, αφού όσο περνά ο καιρός οι σχέσεις δοκιμάζονται και ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους παίκτες μεγαλώνει συνεχώς.

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί αύριο 09/05 μάλιστα δημιουργείται μία νέα διαμάχη ανάμεσα σε δύο παίκτριες. Την Ελένη Χαμπέρη και την Καρολίνα Καλύβα. Αφορμή για αυτή την αντιπαράθεση είναι η απομόνωση του James Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη. Συγκεκριμένα, η Ελένη παραδέχτηκε και στις δύο ομάδες πως δεν την επηρεάζει το γεγονός ότι οι δυο συμπαίκτες τους βρίσκονται μόνοι στη ζούγκλα, με αποτέλεσμα η Καρολίνα να την κατηγορεί "χαμηλή συνείδηση". Η Ελένη Χαμπέρη δεν άφησε ασχολίαστο αυτόν τον χαρακτηρισμό, δηλώνοντας πως "δεν δέχομαι να μου πει κάποιος ότι έχω χαμηλή συνείδηση". Έτσι δημιουργείται μία διαμάχη που όπως φαίνεται αναστατώνει τις δύο ομάδες.

Εκτός από τους καβγάδες όμως, η μπλε και κόκκινη ομάδα θα διαγωνιστούν για να κερδίσουν ένα από τα μεγαλύτερα έπαθλα που έχουν δοθεί στο Survivor, αφού όπως ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός στο trailer "Θα μεταφερθείτε στο Πάρκο των Δελφινιών. Θα τα δείτε, θα τα ακουμπήσετε, θα τα νιώσετε, θα κολυμπήσετε μαζί τους".

Δες εδώ το απόσπασμα:

Tags