Follow us

Όλγα Κεφαλογιάννη | Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη πως περιμένει δίδυμα

Η Όλγα Κεφαλογιάννη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, μια φωτογραφία της μητέρας της, Ελένη Βαρδινογιάννη-Κεφαλογιάννη.

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας NDP

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς. Μάλιστα, όπως αναφέρει σήμερα δημοσίευμα της εφημερίδας On Time η χαρά για το ζευγάρι είναι διπλή, αφού θα αποκτήσουν δίδυμα.

Η χαρμόσυνη είδηση περί εγκυμοσύνης έγινε γνωστή σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", λίγες μόλις ημέρες μετά το γάμο τους στις Σπέτσες.

Πιο συγκεκριμένα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε πως είναι έγκυος και ότι θα γίνει για πρώτη φορά μαμά. "Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία".

Μια ημέρα μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, η Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram. Αυτή ήταν φυσικά με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Η πολιτικός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, μια φωτογραφία της μητέρας της, Ελένη Βαρδινογιάννη-Κεφαλογιάννη, στην οποία απλά έγραψε: "Μαμά".

Loading...

Πηγή | TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ