Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Τόσα κιλά έχει πάρει στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε και η μετακόμιση λίγο πριν γεννήσει.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα, που διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της. Η μέλλουσα μαμά αναφέρθηκε στην προσωρινή μετακόμισή τους με τον Σάκη Τανιμανίδη σε άλλο σπίτι, που πρόσφατα είχε αποκαλύψει μέσα από τα stories της.

Ειδικότερα, όπως είχε εξηγήσει, πρόκειται για ένα σπίτι δίπλα στη "Φάρμα", το reality που παρουσιάσει ο σύζυγός της, προκειμένου να μην μένει μόνη της τώρα που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και εκείνος έχει εντατικά γυρίσματα.

"Είμαι σε ένα σπίτι μέσα στο δάσος, πάνω στο βουνό. Είμαστε πολύ κοντά στα γυρίσματα, γιατί κι εγώ λόγω της δίδυμης κύησης, πρέπει να είμαι ξεκούραστη και στο σπίτι και για να μην είμαι συνέχεια μόνη μου, επειδή ο Σάκης έχει γυρίσματα όλη την ώρα, ήρθα εδώ για να είμαστε κοντά για λίγες ημέρες. Και να ξεφύγω και λίγο, γιατί με την κατάσταση αυτή δεν πάμε και πουθενά. Μου αρέσει πολύ η φύση και η ηρεμία, αλλά μόνιμα στη φύση δεν νομίζω να τα κατάφερνα." είπε αρχικά.

Εν συνεχεία, μοιράστηκε μερικές λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της, αλλά και τις σκέψεις που την απασχολούν ως μέλλουσα μαμά των διδύμων κοριτσιών που περιμένουν: "Σήμερα μπήκα στην πρώτη ημέρα του όγδοου μήνα, είμαστε προετοιμασμένοι. Ενώ δεν είχα καθόλου άγχος, άρχισα να σκέφτομαι πώς θα είναι με τα δύο μωράκια, πώς θα τα καταφέρω, παίρνω συμβουλές… Η χαρά μας και η ανυπομονησία μας είναι πολύ μεγάλη. Τα δωμάτια τα έχουμε παραγγείλει, αλλά δεν έχουν έρθει να τα σετάρουμε.

Με δυσκόλεψε ο πέμπτος μήνας, που μπήκα στο νοσοκομείο με κωλικούς. Εκεί φοβήθηκα πάρα πολύ. Δεν σχετιζόταν με τα μωρά, αλλά όταν σε πιάνει πόνος και είσαι έγκυος, αμέσως το μυαλό σου πάει μη συμβεί κάτι.

Κατά τα άλλα, η εγκυμοσύνη ήταν πολύ ωραία, πολύ βατή και είχα καλή διάθεση. Οι ορμόνες με πιάσανε καλά, χαρούμενα και ζεν. Δεν έχω στείλει πουθενά τον Σάκη για τις λιγούρες μου. Έχω πολλές για γλυκά. Έχω πάρει 12 κιλά και μπορεί να έχω πάρει κι άλλα, εδώ στο βουνό που τρώω".

Δες αναλυτικά όσα είπε στο απόσπασμα που ακολουθεί

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ