Follow us

Elon Musk | "Είμαι o πρώτος παρουσιαστής της εκπομπής με σύνδρομο Άσπεγκερ"

Εξομολογητικό χαρακτήρα είχε η πρώτη απόπειρα του Elon Musk στην παρουσίαση.

Elon Musk Abaca/Visual Hellas

Ένα βράδυ με Saturday Night Live, και πιο συγκεκριμένα ένα Σαββατόβραδο, είναι αναμφισβήτητα ενδιαφέρον και γεμάτο εκπλήξεις, ιδίως όταν ο κεντρικός παρουσιαστής ο οποίος είναι σε κάθε επεισόδιο διαφορετικός, μπορεί να ντύσει με το χιούμορ και την ευφυία του την πετυχημένη εκπομπή.

Αυτή τη φορά λοιπόν, την παρουσίαση ανέλαβε ο Έλον Μασκ, ο διάσημος επιχειρηματίας με το "ψαρωτικό" βιογραφικό. Σε περίπτωση που σας διαφεύγει ο Μασκ είναι ο γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογικής ανάπτυξης για την εταιρεία διαστημικής τεχνολογίας SpaceX, της οποίας είναι επίσης ο ιδρυτής, καθώς και ο γενικός Διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογικού σχεδιασμού της εταιρείας κατασκευής αυτοκινήτων και ενεργειακών συστημάτων Tesla.

Ο άνθρωπος αυτός λοιπόν, με το εντυπωσιακό μυαλό, τις κερδοφόρες επιχειρήσεις και την αμύθητη περιουσία, ξεκίνησε τη βραδιά λέγοντας: "Kαλησπέρα από το πρώτο άτομο με σύνδρομο Άσπεγκερ που παρουσιάζει την εκπομπή", προκαλώντας φυσικά σχόλια στο Twitter, μιας και απλά δεν ήταν ο πρώτος!

Δες περισσότερα στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ