Follow us

Perrie Edwards | Η pop star είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

Η 27χρονη τραγουδίστρια των Little Mix, μόλις ανακοίνωσε ότι θα γίνει μαμά.

Perrie Edwards Instagram Perrie Edwards

Μερικά πολύ ευχάριστα νέα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η pop star Perrie Edwards. Πιο συγκεκριμένα, η 27χρονη τραγουδίστρια του δημοφιλούς συγκροτήματος Little Mix, ανακοίνωσε μέσω των social media ότι περιμένει το πρώτο της παιδί.

Λίγες μέρες αφότου η Leigh-Anne Pinnock, επίσης μέλος του γκρουπ, αποκάλυψε πως είναι επίσης έγκυος από τον αρραβωνιαστικό της Andre Gray , η Perrie Edwards πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα για τον λογαριασμό της στο Instagram.

Ανεβάζοντας δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες με τον σύντροφό της και μέλλοντα μπαμπά Alex Oxlade-Chamberlain, η τραγουδίστρια έγραψε: "Τόσο χαρούμενη που κάνω αυτό το μοναδικό ταξίδι με το άλλο μου μισό. Εγώ + Αυτός= Εσύ🌎♥️. Ανυπομονούμε να σε συναντήσουμε!"

Μάλιστα, τις ίδιες φωτογραφίες μοιράστηκε και εκείνος σημειώνοντας με χιούμορ: "Ξέρει κανείς πως αλλάζουμε πάνες; Είμαι τόσο ευγνώμων και ενθουσιασμένος που θα γίνω μπαμπάς."

Να σου θυμίσουμε ότι το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει τον Νοέμβρη του 2016, αφότου η Perrie Edwards χώρισε από τον πρώην αρραβωνιαστικό της Zayn Malik.

Δες τις αναρτήσεις τους

Loading...

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ