Perrie Edwards | Η pop star είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

Η 27χρονη τραγουδίστρια των Little Mix, μόλις ανακοίνωσε ότι θα γίνει μαμά.

Μερικά πολύ ευχάριστα νέα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η pop star Perrie Edwards. Πιο συγκεκριμένα, η 27χρονη τραγουδίστρια του δημοφιλούς συγκροτήματος Little Mix, ανακοίνωσε μέσω των social media ότι περιμένει το πρώτο της παιδί.

Λίγες μέρες αφότου η Leigh-Anne Pinnock, επίσης μέλος του γκρουπ, αποκάλυψε πως είναι επίσης έγκυος από τον αρραβωνιαστικό της Andre Gray , η Perrie Edwards πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα για τον λογαριασμό της στο Instagram.

Ανεβάζοντας δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες με τον σύντροφό της και μέλλοντα μπαμπά Alex Oxlade-Chamberlain, η τραγουδίστρια έγραψε: "Τόσο χαρούμενη που κάνω αυτό το μοναδικό ταξίδι με το άλλο μου μισό. Εγώ + Αυτός= Εσύ🌎♥️. Ανυπομονούμε να σε συναντήσουμε!"

Μάλιστα, τις ίδιες φωτογραφίες μοιράστηκε και εκείνος σημειώνοντας με χιούμορ: "Ξέρει κανείς πως αλλάζουμε πάνες; Είμαι τόσο ευγνώμων και ενθουσιασμένος που θα γίνω μπαμπάς."

Να σου θυμίσουμε ότι το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει τον Νοέμβρη του 2016, αφότου η Perrie Edwards χώρισε από τον πρώην αρραβωνιαστικό της Zayn Malik.

Δες τις αναρτήσεις τους