Follow us

Τα 10 πιο ταιριαστά celebrity ζευγάρια της ελληνικής showbiz

Είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη NDP

Είναι ο ορισμός του #couplegoals και κάθε κοινή τους εμφάνιση το αποδεικνύει. Έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου το άλλο τους μισό και νιώθουν απόλυτα τυχεροί και ευτυχισμένοι ύστερα από πολλά χρόνια κοινής πορείας, μοιράζοντας απλόχερα vibes αληθινής αγάπης. Τα 10 celebrity ζευγάρια που ακολουθούν, γεννήθηκαν ο ένας για τον άλλον.

1. Σάκης Ρουβάς & Κάτια Ζυγούλη

Ύστερα από 4 παιδιά, έναν γάμο - παραμύθι που άφησε εποχή και περίπου 18 χρόνια σχέσης, το ζευγάρι είναι πιο αγαπημένο από ποτέ.

Loading...

2. Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος

Στο πρόσωπο του Ματέο, η Ελένη Μενεγάκη ξαναβρήκε τον έρωτα και την ευτυχία, ύστερα από τον χωρισμό της με τον Γιάννη Λάτσιο, και σήμερα δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ, ύστερα από 6 χρόνια γάμου και μια κόρη.

Loading...

3. Σάκης Τανιμανίδης & Χριστίνα Μπόμπα

Θα μπορούσαν να έχουν εφεύρει το hashtag #couplegoals, ως ενεργοί χρηστές στα σόσιαλ μίντια. Το ζευγάρι περνάει την καλύτερη φάση της ζωής του, καθώς πολύ σύντομα θα καλωσορίσει στην οικογένειά του, τις δίδυμες κόρες τους.

Loading...

4. Σταματίνα Τσιμτσιλή & Θέμης Σοφός

Η διάσημη παρουσιάστρια και ο δικηγόρος κλείνουν φέτος 10 χρόνια γάμου και δηλώνουν ύστερα από τόσα χρόνια και τρία παιδιά, πολύ αγαπημένοι.

Loading...

5. Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης

Αν και τουλάχιστον 10 χρόνια κρατούσαν low profile όλοι είχαν αντιληφθεί ότι οι δύο ηθοποιοί είχαν σχέση λόγω της ακαταμάχητης χημείας τους. Είναι αναμφισβήτητα πολύ ταιριαστοί, δεν συμφωνείτε;

Loading...

6. Δούκισσα Νομικού & Δημήτρης Θεοδωρίδης

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου 7 χρόνια, έχοντας πραγματοποιήσει έναν μαγικό γάμο στο νησί των ανέμων, όπου και γνωρίστηκαν και έχοντας δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Loading...

7. Τόνια Σωτηροπούλου & Κωστής Μαραβέγιας

Ήταν το ζευγάρι που μας ξάφνιασε περισσότερο όταν η σχέση τους βγήκε στα φώτα της δημοσιότητας και όμως από τότε δεν χορταίνουμε να τους βλέπουμε μαζί. Οι καλλιτέχνες έχουν σχέση τα τελευταία 4 χρόνια ενώ έχουν προχωρήσει και στη συγκατοίκηση.

Loading...

8. Βάσω Λασκαράκη & Λευτέρης Σουλτάτος

Το ζευγάρι που πρόσφατα έκλεισε 2 χρόνια ευτυχισμένου γάμου, έχουν βρει τη μαγική συνταγή της τέλειας σχέσης και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Η ηθοποιός έχει ακόμη μία κόρη από τον πρώτο της γάμο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Loading...

9. Γιώργος Καράβας & Ραφαέλλα Ψαρού

Το ζευγάρι τράβηξε την προσοχή μας λίγους μήνες νωρίτερα όταν ο Γιώργος Καράβας εμφανίστηκε στο GNTM και κέρδισε την αγάπη του κοινού. Ο ίδιος συχνά ανεβάζει φωτογραφίες με τη σύζυγό του Ραφαέλα και τα παιδιά τους, κάνοντάς μας να πιστέψουμε ξανά στην αληθινή αγάπη.

Loading...

10. Μαριέττα Χρουσαλά & Λέων Πατίτσας

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 και ύστερα από χρόνια σχέσης και 3 παιδιά συνεχίζουν να βρίσκουν χρόνο για τους δυο τους, όπως παλιά.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ