Follow us

Mike | Η επικοινωνία με την Έλενα Τσαγκρινού και το ατύχημα που συνέβη στη σκηνή της Eurovision

Τι αποκάλυψε ο σύντροφος της τραγουδίστριας.

tsagkrinou NDP Photo Agency

Το πρωί του Σαββάτου αναχώρησε η Έλενα Τσαγκρινού για το Ρότερνταμ της Ολλανδίας, αφού πρόκειται να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision. Η τραγουδίστρια συμμετέχει στον πρώτο ημιτελικό του μουσικού διαγωνισμού και συγκεκριμένα στην 8η θέση, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου.

Χθες Κυριακή μάλιστα, η τραγουδίστρια και η ομάδα της έκαναν την πρώτη τους πρόβα στη σκηνή του Ahoy Arena, ώστε να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη βραδιά του διαγωνισμού.

Ο σύντροφος της Έλενας Τσαγκρινού, Mike μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Ευτυχείτε" στο Open Tv και σχολίασε την εμφάνιση της αγαπημένης του, αποκαλύπτοντας εάν έχουν έρθει σε επικοινωνία.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής δήλωσε "Όσο αυστηρά και να την κρίνω αυτό το κορίτσι είναι υπέροχο, η φωνή της είναι φανταστική. Για το μόνο που δεν αγχώνομαι για την Έλενα είναι η φωνή της, ότι και να γίνει ξέρω ότι θα το σκίσει το κομμάτι. Μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε αλλά η φωνή της θα μείνει εκεί.

Δεν έχει τόσο άγχος, δε φοβάται, περισσότερο ανυπομονησία έχει… Θεωρώ ότι μπορεί να κάνει εύκολα καριέρα εξωτερικού, έχει και την προφορά. Κάνει πάρα πολλές ώρες πρόβα και στο σπίτι, αλλά δε το λέει… Δε ξέρω πως τα κάνει όλα αυτά".

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως οι δυο τους ήρθαν σε επικοινωνία μετά το τέλος της πρόβας, με τον Mike να αποκαλύπτει πως η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα αγχωμένη αφού είχε μερικά ατυχήματα στη σκηνή κατά τη διάρκεια του act. Συγκεκριμένα, έπεσε το μικρόφωνο της τραγουδίστριας, γεγονός που προκάλεσε τη διακοπή της πρόβας και στη συνέχεια ένας καθρέφτης που υπήρχε στη σκηνή για το act μετακινήθηκε, τραυματίζοντας μία από τις χορεύτριες της ομάδας. Ο σύντροφος της αποκάλυψε πως "Την χορογραφία την έχω δει, είναι πάρα πολύ ωραίο όλο το act που θα δείτε. Μιλήσαμε με την Έλενα μετά την πρόβα της. Η αλήθεια είναι πως αγχώθηκε με τα ατυχήματα που της έτυχαν. Της ήρθε να βάλει τα κλάματα αλλά εντάξει δεν είναι κάτι που δε μπορεί να αντιμετωπίσει, έχει αντιμετωπίσει πολύ πιο δύσκολα πράγματα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ