Follow us

Έσπασε η κλίκα κατά του James στο Survivor, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση & όλα τα νέα

Ο Acun Ilicali θέλει παράταση στο ριάλιτι επιβίωσης, η αλλαγή στάσης της Μαριαλένας & η ενόχληση του Ηλία, η ομάδα που κέρδισε & το ξέσπασμα του Στράτου Τζώρτζογλου στο "Πρωινό".

Yupi collage

Survivor | Έσπασε η κλίκα κατά του James! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Έσπασε η κλίκα κατά του James στο Survivor, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση & όλα τα νέα

Και ενώ βλέποντας το κλίμα της προηγούμενης εβδομάδας όλοι πίστευαν πως οι ψήφοι εναντίον του James θα συνεχίζονταν, τα δεδομένα άλλαξαν στο Survivor.

Συγκεκριμένα, η Μπλε ομάδα ψήφισε και ανέδειξε τον Γιώργο Κόρομι ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως λίγο νωρίτερα ο Νίκος Μπάρτζης είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ο Acun Ilicali θέλει παράταση στο ριάλιτι επίβιωσης – Πώς θα το καταφέρει;

Survivor

Το Survivor συνεχίζει την μεγάλη επιτυχία και έτσι ο Acun Ilicali θέλει να παρατείνει τον φετινό κύκλο και έτσι να ολοκληρωθεί αρχές Ιούλιου και όχι τον Ιούνιο.

Όπως ανέφερε ο Αλέξης Μίχας στο "Πρωινό", ο Τούρκος παραγωγός το ανακοίνωσε στους παίκτες ότι το ριάλιτι θα παραταθεί, ωστόσο κάποιοι αντέδρασαν μεταξύ αυτών ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Η αλλαγή στάσης της Μαριαλένας & η ενόχληση του Ηλία

Survivor

Με δύο highlights ξεκίνησε το επεισόδιο της Δευτέρας για το Survivor.

Συγκεκριμένα, η Μαριαλένα εκμυστηρεύτηκε στον Τριαντάφυλλο πως αν χάσουν οι Μπλε την ασυλία δεν πρόκειται να ψηφίσει ξανά τον James -τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα- βλέποντας τις επιδόσεις του στον τελευταίο στίβο μάχης.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Οι Κόκκινοι νίκησαν στο 9-9 και ποιος είδε τη Μαριαλένα και δεν φοβήθηκε!

Survivor

Ακριβώς όπως είχε διαρρεύσει λίγες ώρες νωρίτερα, οι Μπλε ηττήθηκαν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας του Survivor.Η νίκη των Κόκκινων βέβαια έφερε ξέφρενους πανηγυρισμούς στον πάγκο των ομάδων. Αυτό φάνηκε να ενόχλησε τη Μαριαλένα από την πρώτη στιγμή, κάνοντας λόγο για έλειψη σεβασμού.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ξέσπασε στο "Πρωινό"

Στράτος Τζώρτζογλου

Στο "Πρωινό" της Δευτέρας βρέθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου και μετά την άκρως επεισοδιακή είσοδο στο πλατό της εκπομπής, μίλησε για την εμπειρία του στη "Φάρμα" και περιέγραψε όσα έζησε στο reality περιπέτειας τους τελευταίους 2,5 μήνες.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ