Follow us

Jennifer Lopez - Ben Affleck | Πιο έντονες από ποτέ οι φήμες πως είναι ξανά μαζί

Οι δύο σταρ πήγαν μαζί διακοπές.

MissBloom TEAM
Jennifer Lopez & Ben Affleck Splash News / Ideal Image

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck έχουν έρθει πιο κοντά μετά τον χωρισμό της σταρ με τον Alex Rodriguez, νέα δημοσιεύματα όμως θέλουν τον ηθοποιό και την τραγουδίστρια να είναι πάλι ζευγάρι.

Σύμφωνα με το People, η J.Lo και ο Affleck πήγαν μαζί διακοπές στην Montana μετά την εμφάνισή της στην συναυλία 'Global Citizen: Vax Live' για την ευαισθητοποίηση για τον εμβολιασμό κατά της covid-19.

Μετά τον χωρισμό της με τον A-Rod, η Jennifer είχε φωτογραφηθεί με τον ηθοποιό στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, ενώ άνθρωποι τους περιβάλλοντός τους έχουν επιβεβαιώσει ότι το πρώην ζευγάρι περνάει αρκετό χρόνο μαζί.

"Έχουν μια βαθιά σύνδεση” είπε μια πηγή στο People εξηγώντας ότι πέρασαν αρκετές μέρες μαζί κάνοντας διακοπές. Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί το 2002 αλλά ένα χρόνο μετά είχαν διαλύσει τον αρραβώνα και χώρισαν οριστικά το 2004.

Το E!News επιβεβαίωσε με δημοσίευμά του ότι η Lopez και ο Affleck έκαναν μαζί διακοπές, εξηγώντας ότι ¨ήταν μόνο οι δυο τους”. Το πρώην ζευγάρι από τον χωρισμό του και μετά έχει διατηρήσει επαφές, ενώ μετά τη διάλυση του αρραβώνα της με τον Α-Rod, o ηθοποιός πλησίασε ξανά την σταρ και "ξεκίνησαν από εκεί που το είχαν αφήσει”, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Πηγή: HarpersBazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ