Follow us

Full in love ο Αλέξης Παππάς | Στο Ντουμπάι για τη σύντροφό του, Alessia

Από τον Άγιο Δομίνικο στο Ντουμπάι.

Αλέξης Παππάς NDP

Τι κι αν η γνωριμία τους μετρούσε λίγο καιρό και η σχέση τους ήταν κυρίως από απόσταση; Ο Αλέξης Παππάς, δύο περίπου εβδομάδες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, πήρε και πάλι το αεροπλάνο και "πέταξε" για Ντουμπάι.

Αλέξης Παππάς | Η αλλαγή στην εμφάνισή του μετά το Survivor (+η "λεπτομέρεια" που διατήρησε)

Ο ηθοποιός που έχει πια αποχωρήσει από το Survivor (αν και εξακολουθεί να είναι "παρών" στις συζητήσεις του Αγίου Δομίνικου) είναι ελεύθερος να βρει τη σύντροφό του, Alessia.

Μετά λοιπόν από το πέρας της υποχρεωτικής καραντίνας του, ο 34χρονος έκανε το απαραίτητο ταξίδι για να συναντήσει την αγαπημένη του και να περάσει χρόνο μαζί της στο Ντουμπάι. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα για το Πρωινό, ο Αλέξης Παππάς είχε υποσχεθεί στην αγαπημένη του ότι θα πάει να τη δει όταν βγει από το reality, υπόσχεση που αποδείχθηκε πως τήρησε

"Πέρασαν πάρα πολύ καλά, μίλησε ο Αλέξης για την εμπειρία του στο Survivor και μαθαίνω ότι δόθηκαν και κάποιες αμοιβαίες εξηγήσεις. Και κλείστηκε και ένα ραντεβού για την Αθήνα, μόλις ανοίξει ο τουρισμός" είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ