Follow us

Tom Cruise | Έστειλε πίσω τις τρεις Χρυσές Σφαίρες του

Ο ηθοποιός διαμαρτύρεται για την έλλειψη diversity στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Hollywood.

Tom Cruise Splash News/Ideal Image

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν η εφημερίδα Los Angeles Times αποκάλυψε ότι κανένα από τα μέλη της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Hollywood δεν είναι Αφρο-αμερικανός, κάποιοι stars θέλησαν να μποικοτάρουν τα Golden Globes.

Ο Mark Ruffalo αλλά και η Scarlett Johansson δήλωσαν ότι δεν θα παραστούν στα βραβεία μέχρι να αλλάξη η σύνθεση των μελών της Ένωσης, ενώ πρόσφατα και ο Tom Cruise αποφάσισε να δείξει την αντίδρασή του για την έλλειψη diversity στην Ένωση.

Ο διάσημος ηθοποιός που έχει βραβευτεί στο παρελθόν με τρεις Χρυσές Σφαίρες για τους ρόλους του στις ταινίες 'Born on the Fourth of July;, 'Jerry Maguire' και 'Magnolia' κι αποφάσισε να επιστρέψει τα βραβεία του ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Πρόσφατα και το NBC ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να μην προβάλει τηλεοπτικά την τελετή απονομής των βραβείων το 2022, μέχρι να ολοκληρωθούν οι σημαντικές αλλαγές που θα κάνει η Ένωση Ανταποκριτών στη σύνθεση των μελών του. Η Ένωση αποτελείται από μια μικρή ομάδα δημοσιογράφων σε διεθνή Μέσα που αποφασίζουν για τις υποψηφιότητες και τους νικητές των βραβείων Golden Globes.

Δες περισσότερα στο Madamefigaro.gr


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ