Follow us

Lily James & Dominic West | Τι συνέβη τελικά μεταξύ τους;

Το φημολογούμενο ζευγάρι είχε απασχολήσει τα media ύστερα από τις παπαρατσικές κοινές τους φωτογραφίες στη Ρώμη.

Lily James Splash News/Ideal Image

Η σειρά The Pursuit of Love φαίνεται να γίνεται το νέο σόου που θα κάνουμε ατελείωτο binge-watching με τις υπέροχες τοποθεσίες και τα εντυπωσιακά κοστούμια, όμως εκείνο που έχει τραβήξει αναμφισβήτητα την προσοχή του κοινού είναι η συνάντηση των φημολογούμενων πρώην συντρόφων Lily James και Dominic West και μάλιστα σε άβολο σκηνικό, καθώς ο ηθοποιός υποδύεται τον πατέρα της πρωταγωνίστριας.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο όταν η 32χρονη James, που εκείνη την περίοδο είχε πρωταγωνιστήσει στο Mamma Mia 2 και στη μεταφορά της θρυλικής Rebecca στο Netflix, εμφανίστηκε σε ρομαντικά ενσταντανέ με τον ηθοποιό 51 ετών Dominic West, ενώ απολάμβαναν ένα απόγευμα στη Ρώμη. Οι ηθοποιοί βρέθηκαν μαζί για τις ανάγκες γυρισμάτων και ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τούς συνάντησε κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Την επόμενη ημέρα, οι φωτογραφίες αυτές έκαναν τον γύρο του ίντερνετ, προκαλώντας αντιδράσεις και αυτό γιατί ο ηθοποιός είναι παντρεμένος τα τελευταία 11 χρόνια με την Catherine FitzGerald, έχοντας αποκτήσει μαζί της 4 παιδιά.

Το ακόμα πιο περίεργο, όμως, που συνέβη ήταν όταν την επομένη των φωτογραφιών, ο West ταξίδεψε στο σπίτι του για να φωτογραφηθεί με τη γυναίκα του ως η αγία οικογένεια. Το ζευγάρι εξέδωσε μία ανακοίνωση λέγοντας πως ο γάμος τους είναι πολύ δυνατός και ότι εξακολουθούν να είναι μαζί, με τον West, όμως, να μη φοράει τη βέρα του. Έναν μήνα αργότερα και ενώ τα πράγματα έδειχναν πως ο γάμος τους έχει τελειώσει με δημοσιεύματα να θέλουν το West ερωτευμένο με την James, το ζευγάρι εμφανίστηκε ξανά μαζί να κάνουν jogging. Η ειρωνεία της υπόθεσης ήταν ότι ο ηθοποιός από το 2014 μέχρι το 2019 υποδυόταν έναν άνδρα που απατούσε τη γυναίκα του στη σειρά "The Affair".

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μπροστά από το σπίτι τους, θέλοντας να δώσουν ένα τέλος στης φήμες περί απιστίας. | Splash News/Ideal Image

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η James μίλησε πρώτη φορά για το σκάνδαλο όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, απαντώντας πως δεν θα ήθελε να επεκταθεί περισσότερο στο θέμα και πως ενώ έχει πολλά να πει δεν είναι της παρούσης. Η James αυτή την περίοδο βρίσκεται σε νέα σχέση με τον μουσικό Michael Shulman και θέλει σίγουρα να ξεχάσει και να βάλει πίσω της την περίοδο που φιγουράριζε στα tabloid περιοδικά δίπλα στον Dominic West.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ