Follow us

Melinda Gates | Eίχε αποφασίσει να πάρει διαζύγιο από το 2019

Η Melinda Gates έψαξε για δικηγόρο όταν μαθεύτηκε η φιλία του Bill Gates και του Jeffrey Epstein.

Melinda Gates Splash News/Ideal Image

Η Melinda Gates έψαχνε για δικηγόρο διαζυγίων από το 2019, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal που αποκαλύπτει ότι σκεφτόταν το διαζύγιο εδώ και χρόνια.

Το πρώην ζευγάρι που ήταν παντρεμένο επί 27 χρόνια ανακοίνωσε στις αρχές Μαΐου ότι μετά από πολλή σκέψη και "δουλειά στη σχέση μας, αποφασίσαμε να δώσουμε ένα τέλος στον γάμο μας”. Όπως ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση "τα τελευταία 27 χρόνια μεγαλώσαμε τρία απίστευτα παιδιά και χτίσαμε ένα οργανισμό που εργάζεται σε όλο τον κόσμο για να μπορούν όλοι οι άνθρωποι να έχουν υγιείς και δημιουργικές ζωές”.

Σύμφωνα , όμως, με το νέο δημοσίευμα, φαίνεται ότι η Melinda σκεφτόταν τον χωρισμό τουλάχιστον επί δύο χρόνια, αφού από το 2019 έκανε συναντήσεις με δικηγόρους διαζυγίων για να βρει μια λύση για τον "ανεπανόρθωτα σπασμένο” γάμο της. Η Wall Street Journal, μάλιστα αναφέρει ότι ενώ το πρώην ζευγάρι δεν αποκάλυψε τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, η σχέση του Bill Gates με τον καταδικασμένο για σεξουαλικά αδικήματα Jeffrey Epstein είναι ίσως αυτή που πυροδότησε τα προβλήματα.

Η φιλία του Gates με τον Epstein ήταν αυτή που ενοχλούσε την Melinda, ειδικά μετά την δήλωση ενοχής εκ μέρους του Epstein ότι πλήρωνε για σεξ με ανήλικα κορίτσια. Το ζευγάρι είχε, μάλιστα, συναντήσει τον Epstein τον 2013 στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, με πηγές να αναφέρουν ότι αμέσως μετά τη συνάντηση η Melinda είπε σε φίλους της πόσο άβολα ένιωθε, αλλά και πόσο "έξαλλη” ήταν με τον Bill για τη σχέση που εξακολουθούσε να έχει με τον Epstein.

Μετά από δημοσίευμα των New York Times για τη συνάντηση του Gates με τον Epstein, η Melinda αμέσως ζήτησε νομικές συμβουλές και μάλιστα αρκετές φορές, μεταξύ άλλων και για πιθανό διαζύγιο από τον Bill Gates.

Μετά την αίτηση διαζυγίο που υπέβαλλε η Melinda, πάντως, ο Bill Gates μετέφερε στο όνομά της 14 εκατομμύρια σε μετοχές της Canadian National Railway Company και 2,9 εκατομμύρια σε μετοχές της AutoNation, δηλαδή μετοχές συνολικής αξίας 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ