Follow us

Σοφία Μπεκατώρου | Το empowering μήνυμα στο Instagram μετά τις ομιλίες της

Η Πρωταθλήτρια εμπνέει και πάλι στέλνοντας ένα ακόμη μήνυμα ενδυνάμωσης.

Σοφία Μπεκατώρου |

Ήταν αρχές Ιανουαρίου όταν η Σοφία Μπεκατώρου μίλησε για πρώτη φορά για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στον χώρο του αθλητισμού, πυροδοτώντας το ελληνικό κίνημα του me too που ακολούθησε. Τέσσερις περίπου μήνες μετά, η Χρυσή Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοίας, μίλησε με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών για το εν λόγω κίνημα, στέλνοντας για μια ακόμη φορά το δικό της μήνυμα ενδυνάμωσης.

Μετά την ομιλία ayt;h μάλιστα, το μεσημέρι της Τρίτης (11/5), έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία προέτρεψε όλους να υπερβούν τον φόβο τους για το άγνωστο και να υποδεχθούν με χαρά κάθε αλλαγή στη ζωή τους.

"'Οσες αλλαγές συμβαίνουν στη ζωή μιας γυναίκας; Τόσες Πολλές που μοιάζουν με κύμα 😉 Και συνήθως μας τρομάζουν, γιατί πάντα υπάρχει ο φόβος προς κάθε τι άγνωστο και καινούργιο. Ας αγκαλιάσουμε κάθε αλλαγή στη ζωή μας!!! Στα "Triumph Talks” είχα τη χαρά να μιλήσω για μερικές από τις αλλαγές που με έχουν καθορίσει! Θα χαρώ να παρακολουθήσετε την ομιλία μου στο triumphtalks.gr και περιμένω τα σχόλιά σας!" έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της παραπέμποντας τους διαδικτυακούς της ακολούθους σε νέα ομιλία της.

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ