Follow us

Ο Παύλος Γαλακτερός "ξεσκεπάζει" τον Αλέξη Παππά, η Φαίη Σκορδά εύχεται"χρόνια πολλά" στον γιο της & όλα τα νέα

Η Ιωάννα Μαλέσκου εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού, η Παυλίνα Βουλγαράκη μιλά για την προκατάληψη που βίωσε λόγω του ονόματός της & ένα από τα φαβορί του MasterChef βρέθηκε εκτός διαγωνισμού.

Yupi

Survivor | Ο Παύλος Γαλακτερός "ξεσκεπάζει" τον Αλέξη Παππά

Ο Παύλος Γαλακτερός "ξεσκεπάζει" τον Αλέξη Παππά, η Φαίη Σκορδά εύχεται"χρόνια πολλά" στον γιο της & όλα τα νέα

Ο Παύλος Γαλακτερός ήταν ο παίκτης που αποχώρησε πριν από μερικές ημέρες από το Survivor και σήμερα στο "Love It” φιλοξενήθηκε το πρώτο μέρος της πρώτης του συνέντευξη.

Ο πρώην παίκτης μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι, τη σχέση του με τη σύντροφό του, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τους συμπαίκτες του.

Αρχικά είπε: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Με τον Τριαντάφυλλο νευρίασα γιατί τον ζούσα όλο το 24ωρο και θα περιμένω όταν βγω να ρωτήσω τον πατέρα μου που τον είχε δει δυο φορές στη ζωή του; Όταν ο Τριαντάφυλλος ήταν υποψήφιος με τον Αλέξη μας ρώτησε "αν θα στεναχωρηθούμε αν φύγει” και του είπα ότι "θα στενοχωρηθώ και δεν θα χαρώ”. Δεν του ζήτησα συγγνώμη για τη λέξη "ανθρωποφαγία”. Ίσως να ήταν βαριά αυτή η λέξη".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ιωάννα Μαλέσκου εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού

Ιωάννα Μαλέσκου

Ακόμα ένα διάσημο πρόσωπο εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού. Αυτή δεν είναι άλλη από την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μετά το τέλος της εκπομπής της, βρέθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο.

Η παρουσιάστρια του "Love It” εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της AstraZeneca και θέλησε να μοιραστεί μέσω του προσωπικού της λογαριασμούς στο Instagram την εμπειρία της.

Συγκεκριμένα η ίδια είπε: "Το είπα και το έκανα το εμβόλιο, μόλις γύρισα. Έκανα το AstraZeneca την 1η δόση, στο εμβολιαστικό κέντρο των Αχαρνών πήγα και οι άνθρωποι κυρίως οι γυναίκες με καλωσόρισαν όπως και όλον τον υπόλοιπο κόσμο δηλαδή κι αμέσως μπήκα κι εγώ στη διαδικασία, με το πρωτόκολλο που ακολουθείται, δεν παραπονέθηκα...

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Φαίη Σκορδά ευχήθηκε "χρόνια πολλά" στον γιο της με το video που θα σου φτιάξει τη μέρα

Φαίη Σκορδά

Ένα video από τότε που ο Δημήτρης ήταν αρκετά μικρούλης δημοσίευσε η Φαίη Σκορδά θέλοντας να του ευχηθεί "χρόνια πολλά" για τα έβδομα γενέθλιά του.

"Αγάπη μου έγινες 7... Κ εγω χαζεύω εδώ κ μέρες τα βίντεο κ τις φωτό σου κ κλαίω από χαρα!!!
Χρόνια Πολλά χαρά μου!!! Χρόνια Πολλά αγόρι μου γλυκό !!! Χρόνια πολλά έρωτα μου" έγραψε η Φαίη Σκορδά στην ανάρτησή της στο Instagram.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Παυλίνα Βουλγαράκη μιλά για την προκατάληψη που βίωσε λόγω του ονόματός της

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης για πρώτη φορά η Παυλίνα Βουλγαράκη, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και στιχουργός άνοιξε τα χαρτιά της και μίλησε στον παρουσιαστή και το πλατό του The 2Night Show για την απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι, για το "βάρος" που κουβαλούσε το όνομά της αλλά και την προκατάληψη που βίωσε λόγω αυτού, αλλά και το πώς κατάφερε να διαχειριστεί το γεγονός πως η εμφάνισή της στα μουσικά πράγματα συνέπεσε με μια περίοδο που η οικογένειά της δεχόταν ιδιαίτερα αρνητική δημοσιότητα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

MasterChef | Ένα από τα φαβορί εκτός διαγωνισμού

MasterChef

Ημέρα αποχώρησης η σημερινή και οι Μαρίνα, Διονύσης, Παναγιώτης και Νίκος κλήθηκαν να μαγειρέψουν για την παραμονή τους στο MasterChef.

Ο καλεσμένος σεφ ήταν ο Βασίλης Μουρατίδης και παρουσίασε στους παίκτες ένα αρκετά απαιτητικό πιάτο. Αυτό ήταν χριστόψαρο με γλάσο ντομάτας, γεμιστό κολοκυθοανθό και σαμπαγιόν από πράσινο πιπέρι.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ