Follow us

Κατερίνα Στικούδη | Έτσι σχολίασε η Hadise τη μεταμόρφωσή της

Το σχόλιο της Τουρκάλας τραγουδίστριας για την ερμηνεία του τραγουδιού της.

Κατερίνα Στικούδη NDP

Άρωμα Eurovision είχε το τελευταίο επεισόδιο του "Your Face Sounds Familiar-All Star”, με τους διαγωνιζομένους του show του ΑΝΤ1 να μας θυμίζουν παλαιότερες εμφανίσεις που άφησαν το δικό τους στίγμα στη σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Στικούδη που κλήθηκε να ενσαρκώσει την Τουρκάλα Hadise, ερμηνεύοντας το κομμάτι "Dum Tek Tek”, που εκπροσώπησε τη χώρα της στην Eurovision του 2009, κατακτώντας την τέταρτη θέση.

Όπως φαίνεται μάλιστα, εκτός από τα μέλη της κριτικής επιτροπής του YFSF, η μεταμόρφωση της τραγουδίστριας ενθουσίασε και την ίδια τη Hadise, αν κρίνουμε από τον τρόπο που τη σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, η Τουρκάλα τραγουδίστρια ανέβασε στα stories της ένα στιγμιότυπο από την εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη και σημείωσε: "Χθες στην Ελλάδα, η Κατερίνα Στικούδη ερμήνευσε το τραγούδι μου, Dum Tek Tek, στο "Your Face Sounds Familiar".

Μετά από 12 χρόνια, είναι μεγάλη μου τιμή που βλέπω ότι το Dum Tek Tek είναι τόσο αγαπητό, μετά τη συμμετοχή μου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2009. Συγχαρητήρια σε όλους τους χορευτές και σε όσους βρέθηκαν στη σκηνή. Μου άρεσε πολύ!”

Κατερίνα Στικούδη | Έτσι σχολίασε η Hadise τη μεταμόρφωσή της

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ