Follow us

Ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε όπως ακριβώς έπρεπε από το Survivor

Υποβάλλουμε τα σέβη μας στον μάλλον πιο ιδιαίτερο παίκτη του φετινού Survivor αλλά και τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να πει 'αντίο' στο reality επιβίωσης.

James Καφετζής

"Γιώργο, όπως όλοι γνωρίζουμε και έχεις πει κι εσύ, το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και θα ήθελα να προσθέσω κι εγώ ακόμη μία σε αυτό" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τζέιμς Καφετζής, προτού ανακοινώσει πως αποχωρεί οικειοθελώς από το reality επιβίωσης, σε μία απόφαση που ξάφνιασε πολλούς.

Ο 24χρονος Ροδίτης είχε θεωρηθεί ένα από τα πιο δυνατά φαβορί για την κατάκτηση του επάθλου τόσο λόγω της οπτικής γωνίας από την οποία αντιμετώπιζε τα πράγματα, όσο και της δεδομένα καλής αγωνιστικής του εικόνας.

Σε αυτά μπορεί να προσθέσει κάποιος και το γεγονός πως ήταν ένα από τα πιο ιδιαίτερα τηλεοπτικά πρόσωπα που έχουμε δει ποτέ σε reality, αποφεύγοντας ''παντελονάτες'' τακτικές (πόσο την έχουμε βαρεθεί αυτή τη λέξη πια;) και ακολουθώντας μία δική του νόρμα συμπεριφοράς. Το δικό του δρόμο δηλαδή, έχοντας πάντοτε λογική σε ό,τι κι αν έκανε.

Εξάντληση και φήμες

Ανέφερε πως η σωματική αλλά και η πνευματική εξάντληση ήταν οι λόγοι που τον ώθησαν σε αυτή την απόφαση, όσο κι αν κάποιες φήμες (ή πληροφορίες;) στον υπέροχο κόσμο του διαδικτύου υποστηρίζουν πως υπήρξε διαφωνία με την παραγωγή, μετά τη διαφαινόμενη επέκταση του παιχνιδιού για έναν ακόμη μήνα. Μπορεί να συνέβη και το τελευταίο αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα μάθουμε, τουλάχιστον όχι άμεσα.

"5 μήνες είναι ήδη πάρα πολλοί, νιώθω ότι το παιχνίδι αρχίζει να με ρουφάει" είπε κατά την ανακοίνωση της απόφασής του, τεκμηριώνοντας μάλλον εκούσια την τετράγωνη λογική του και υπενθυμίζοντας σε αρκετούς συμπαίκτες του -που είτε βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο ακόμη είτε έχουν αποχωρήσει- πώς είναι να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με πραγματική αξιοπρέπεια και όχι με τον τρόπο που την έχει ο καθένας στο μυαλό του.

Συνέχισε μέχρι το τέλος του από το Survivor δίχως υστερίες. Και γι' αυτό το βγάζουμε το καπέλο. Κάτι ασφαλώς που αναγνωρίζει και η πάντοτε απαιτητική, σκληρή αλλά μάλλον δίκαιη κοινότητα του Twitter.

Το προφίλ

Ο Τζέιμς Καφετζής (ή James ή Τζέημς αν προτιμάς) είναι 24 ετών, μισός Ουαλός και μισός Έλληνας, μένει στη Ρόδο και εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση που έχει να κάνει με τουριστικά σκάφη, ναυτιλιακά είδη και, όπως αναφέρεται στην 'ιδιότητά' του στο παιχνίδι, διοργάνωση boat parties.

Survivor Greece

Εν αντιθέσει όμως με άλλους πάρα πολύ δυνατούς παίκτες από τα περασμένα Survivors -και μετέπειτα νικητές του reality επιβίωσης- όπως οι Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) και Ηλίας Γκότσης, αλλά και από αυτό που λαμβάνει χώρα αυτή την εποχή στον Άγιο Δομίνικο, ο Τζέιμς Καφετζής δεν στηρίχθηκε ποτέ στη δύναμη των μυών του, στην έκρηξη και την ταχύτητα ή στην ένταση με την οποία αγωνίζεται (σκέψου για παράδειγμα τον Ηλία Μπόγδανο ή τον Γιώργο Κορόμι). Φρόντιζε να μελετά προσεκτικά την κάθε πίστα, να την 'διαβάζει' και να κάνει πάντοτε αυτό που χρειαζόταν για να αντεπεξέλθει, μέχρι τουλάχιστον να ξεκινήσουν τα σοβαρά προβλήματα με τη μέση του.

Ανεξαρτήτως του ποιος θα είναι ο νικητής του φετινού Survivor, ο Τζέιμς Καφετζής θα είναι ο ένας από τους δύο παίκτες που όλοι θα θυμούνται από αυτό. Ο άλλος γνωρίζεις φυσικά ποιος είναι.

Πηγή: Esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ