Follow us

Ο Alex Rodriguez δηλώνει ενοχλημένος από την "επανασύνδεση" των Bennifer

Ο πρώην σύντροφος της Jennifer Lopez δεν πήρε καθόλου καλά την είδηση της πιθανής επανασύδεσης της JLo με τον Ben Affleck.

Alex Rodriguez, Jennifer Lopez Splash News/Ideal Image

Πολλοί ενθουσιάστηκαν στην ιδέα της επανασύνδεσης της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck, ύστερα από το φημολογούμενο ταξίδι των δύο στη Μοντάνα που έκανε τον Τύπο να οργιάσει. Ο Alex Rodriguez, ο πρώην σύντροφος της λατίνας σούπερ σταρ, ίσως είναι ο μόνος που δεν είδε θετικά την εξέλιξη.

Σύμφωνα με πηγές, ο A-Rod είναι σοκαρισμένος από τα νέα που θέλουν τη J.Lo να έχει προχωρήσει. "Πίστευε αληθινά πως θα μπορούσαν να το ξεπεράσουν και να τα ξαναβρούν. Ο ίδιος προσπαθεί να πλησιάσει τη Lopez με σκοπό να συναντηθούν, όμως εκείνη είναι πολύ απότομη μαζί του", δήλωσε πηγή από το κοντινό περιβάλλον της σούπερ σταρ. Μάλιστα, λέγεται πως ο πρώην πρωταθλητής, επικοινώνησε μαζί της για να της πει ότι είναι στενοχωρημένος με τα νέα. Από την άλλη, η Lopez δεν έχει καμία διάθεση να επανασυνδεθεί με τον Rodriguez.

Για την ίδια η σχέση της με τον A-Rod έχει τελειώσει, ενώ δείχνει να απολαμβάνει τη νέα "παλιά" παρέα της, είναι-δεν είναι ερωτική.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ