Follow us

James Καφετζής | Φωτογραφίες από τη ζωή του "Survivor" - Η Ρόδος και η αγάπη για τα ταξίδια

Το μότο ζωής και τα πλάνα από τα ταξίδια του.

MissBloom TEAM
James Καφετζής Instagram

"Γιώργο, όπως όλοι γνωρίζουμε και έχεις πει κι εσύ, το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και θα ήθελα να προσθέσω κι εγώ ακόμη μία σε αυτό" ήταν τα λόγια που είπε ο James Καφεντζής απευθυνόμενος στον Γιώργο Λιανό κατά την εισαγωγή της ανακοίνωσης της οικειοθελούς αποχώρησής του από το Survivor.

Ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε όπως ακριβώς έπρεπε από το Survivor

Πράγματι, πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες- αν όχι τη μεγαλύτερη- ανατροπές του φετινού κύκλου του παιχνιδιού, που σίγουρα κανείς δεν περίμενε. Ο 24χρονος με καταγωγή από τη Ρόδο θεωρείτο από πολλούς το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, ενώ ήταν από τους αγαπημένους των χρηστών του Twitter, τόσο χάρη στις επιδόσεις του στα αγωνίσματα, όσο και χάρη στην ευφυΐα και την προσωπικότητά του.

Λίγο πριν την "επιστροφή" του στα social media, στα οποία σίγουρα θα κάνει άμεσα come back, συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες του. Σε αυτές είναι έκδηλη η αγάπη του για τα ταξίδια, μιας και έχει βρεθεί σε μερικά από τα πιο ωραία μέρη του κόσμου εξερευνώντας διαφορετικές γωνιές του πλανήτη, αλλά και η αγάπη για το δικό του νησί, τη Ρόδο.

Μάλιστα, στο bio του έχει σημειώσει και το προσωπικό του μότο ζωής, στο οποίο είναι εμφανής η αδυναμία του για την περιπέτεια και το άγνωστο."Αν το μονοπάτι είναι όμορφο, μην ρωτάς που οδηγεί" σημειώνει.

Πάρε μια γεύση από τη ζωή του James Καφετζή από τα ακόλουθα πλάνα

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ