Follow us

"Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι" | Σταρ της τηλεόρασης βρέθηκε στο νοσοκομείο από βίντεο ομορφιάς του Tik Tok

Η ζημιά στην επιδερμίδα της και τα σημάδια (pics).

Tilly Whitfield Instagram

Μια ακόμη υπενθύμιση ότι πρέπει να εμπιστευόμαστε αποκλειστικά τους ειδικούς σε ό,τι αφορά την υγεία της επιδερμίδας μας ήταν το πρόσφατο βίωμα της διάσημης reality star Tilly Whitfield.

Πιο συγκεκριμένα, η διαιωνιζόμενη του Big Brother της Αυστραλίας θέλησε να δοκιμάσει ένα από τα viral beauty hacks που είδαμε στο Tik Tok αυτόν τον χρόνο, κάνοντας πειράματα που τελικά αποδείχθηκαν επικίνδυνα και, σίγουρα, μια πολύ κακή ιδέα.

Η ίδια αποκάλυψε τί ακριβώς της συνέβη όταν πολλοί τηλεθεατές του show παρατήρησαν και επεσήμαναν ότι φροντίζει να καλύπτει το πρόσωπό της είτε με βαρύ μακιγιάζ είτε με μάσκα. Απαντώντας στις ερωτήσεις τους, παραδέχθηκε ότι έκανε ένα μοιραίο skincare λάθος παρακινούμενη από τη δημοφιλή εφαρμογή, με το πρόσωπό της τελικά να γεμίζει κόκκινα σημάδια στη μύτη, τα μάγουλα και τα ζυγωματικά.

"Αυτό είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μου να αφαιρέσω τα σημάδια μου, επιχειρώντας να μιμηθώ μία DIY διαδικασία που είδα σε βίντεο στο tik tok δύο μήνες πριν το big brother.

Σας παρακαλώ να μην δοκιμάσετε καμία "DIY” ή "at home” ανάλογη θεραπεία ομορφιά. Κατέληξα στο νοσοκομείο με προσωρινή απώλεια όρασης εξαιτίας του οιδήματος, για να μην αναφέρω ότι το πρόσωπό μου ήταν κατά κάποιο τρόπο αγνώριστο. Αφήστε το στους ειδικούς." έγραψε μεταξύ άλλων.

Δες τις φωτογραφίες που μοιράστηκε με την κατάσταση της επιδερμίδας της

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ