Follow us

Survivor | Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησης του James

Τι είπε ο παρουσιαστής για τον Νίκο Μπάρτζη;

MissBloom TEAM
Γιώργος Λιανός

Ο James Καφετζής αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και την εξέλιξη αυτή κλήθηκε να σχολιάσει ο Γιώργος Λιανός μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή το πρωί της Τετάρτης.

Αρχικά ο παρουσιαστής είπε: "Να σου πω την αλήθεια, είχε συμβεί και στο παρελθόν να θέλει να φύγει, είχανε κουραστεί με τον Νίκο. Είχα κάνει και εγώ μια κουβέντα μαζί τους. Είχαν απελπιστεί. Η κούραση είναι μεγάλη γι’ αυτό και αποχώρησε. Σε συζητήσεις που κάνουμε και εγώ έχω μιλήσει, προσπαθώ να μην έχω φιλικές σχέσεις με τους παίκτες. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο θα μπορούσα να κάνω παρέα έξω. Τώρα που έχει αποχωρήσει μπορώ να το πω. Όταν φτάνει στα όρια του, μπορεί να φύγει".

Στη συνέχεια μιλώντας για τον Νίκο Μπάρτζη, είπε: "Ο Νίκος έριξε πολύ κλάμα. Τους έχουμε συνδυάσει πακετάκι. Ο Νίκος κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να μας πουν οι γιατροί πως είναι ο τραυματισμός του".

Μάλιστα ο παρουσιαστής του Survivor αποκάλυψε ότι θα υπάρξουν κάποιες εβδομάδες που δεν θα έχει αποχώρηση γιατί υπάρχουν μεγάλα έπαθλα, όπως ταξίδια.

Δες το video στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ