Follow us

Bill και Melinda Gates | Τα υπερπολυτελή καταφύγια όπου κρύβονται από τους παπαράτσι

Πού επέλεξαν να απομονωθούν οι δύο πρώην σύζυγοι μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους.

Bill Gates Splash News/Ideal Image

Η Melinda και ο Bill Gates δεν είναι ένα συνηθισμένο ζευγάρι που χώρισε. Το διαζύγιό τους μπορεί να οριστικοποιηθεί μακριά από τις δικαστικές αίθουσες, αφού έχουν συμφωνήσει να μοιράσουν την περιουσία τους με ιδιωτικό συμφωνητικό, όμως η περιουσία που διεκδικούν αγγίζει τα 150 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ένα τέτοιο διαζύγιο εννοείται ότι θα προκαλούσε το μεγάλο ενδιαφέρον των media αλλά και των παπαράτσι, για αυτό το πρώην ζευγάρι φρόντισε μετά την ανακοίνωση να απομονωθεί αποφεύγοντας τους δημοσιογράφους. Ο Bill επέλεξε την ιδωτικότητα που προσφέρει ένα υπερπολυτελές golf club ενώ η Melinda νοίκιασε ένα νησί για να σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Bill Gates στο πιο prive golf club της Αμερικής

Ο Bill Gates "κρύβεται", σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε ένα υπέρ-πριβέ golf club στην Καλιφόρνια, το Vintage Club, που θεωρείται ένα από τα πιο υπερπολυτελή και πριβέ club της Αμερικής όπου οι πλούσιοι καταφεύγουν για να απομονωθούν. Μάλιστα όπως αναφέρει το Page Six, o Gates βρίσκεται εκεί τους τελευταίους τρεις μήνες και πρόσφατα τον συνάντησε εκεί η 25χρονη κόρη του Jennifer Gates και ο Αιγύπτιος εκατομμυριούχος αρραβωνιαστικός της, Nayel Nassar.

O Gates έχει αγοράσει ένα σπίτι μέσα στο club στο οποίο συχνάζουν κι άλλοι δισεκατομμυριούχοι όπως οι Charles Koch,Philip Anshultz και Dennis Washington. Το σπίτι αξίας 12,5 εκατομμυρίων διαθέτει 6 υπνοδωμάτια, 9 μπάνια και ένα γήπεδο του golf.

Η συνδρομή στο club κοστίζει 250 χιλιάδες δολάρια και τα σπίτια κοστίζουν από 2 έως 20 εκατομμύρια. Διαθέτει εκτός από το club, πολλά εστιατόρια, spa και γήπεδα του golf.

Το εξωτικό νησί που νοίκιασε η Melinda Gates

H Melinda μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, νοίκιασε σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένα νησί στη Grenada με 132 χιλιάδες δολάρια τη βραδιά, ώστε τόσο εκείνη όσο και τα παιδιά της να αποφύγουν τα media.

Στο νησί που απέχει μόλις 5 λεπτά με το πλοίο από την Grenada, υπάρχουν 25 σουίτες και σπίτια στα οποία μένει η ίδια αλλά και τα τρία παιδιά με τους συντρόφους τους.

To νησί Calivigny προσφέρει στους διάσημους επισκέπτες πλήρη ιδιωτικότητα και ελευθερία να απολαύσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εμπειρίες spa, γυμναστική αλλά και gourmet βραδιές. Πρόκειται για ένα τροπικό παράδεισο με ένα κύριο παραλιακό σπίτι για 20 άτομα αλλά και 25 ακόμα ξεχωριστά σπίτια για τους φιλοξενούμενους.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ