Follow us

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry | Αυτό είναι το όνομα που πιθανότατα θα δώσουν στην κόρη τους

Σύμφωνα με τις βρετανικές εταιρείες στοιχημάτων.

Meghan Markle , Prince Harry Splash News/Ideal Image

Οι εταιρείες στοιχημάτων συνήθως δεν χάνουν ποτέ, όμως στην περίπτωση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle είχαν πέσει έξω όσον αφορά στο όνομα του πρώτου τους παιδιού. Τότε ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είχαν επιλέξει ένα όνομα που δεν ήταν καν στις λίστες των στοιχημάτων. Θα γίνει το ίδιο και με την κόρη τους;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, ίσως αυτή τη φορά το επικρατέστερο όνομα για την κόρη τους, όπως δείχνουν οι τάσεις στα στοιχήματα, να είναι και αυτό που θα επιλέξει το ζευγάρι, αφού πρόκειται για το όνομα ενός πολύ αγαπητού μέλους της βασιλικής οικογένειας.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή ήταν ο αγαπημένος παππούς του Harry και τόσο η πριγκίπισσα Ευγενία όσο και η Zara Tindall τον τίμησαν δίνοντας στους γιους τους ως δεύτερο όνομα το Philip. Οι εταιρείες στοιχημάτων, πιστεύουν ότι και ο Harry θα θελήσει να τιμήσει τον παππού του δίνοντας το όνομα Philippa στην κόρη του.

Το 'Philippa' είναι πλέον η δημοφιλέστερη επιλογή στα στοιχήματα με πιθανότητα 3/1, ενώ ακολουθεί το Diana με 5/1 και το Elizabeth με 10/1. Άλλες επιλογές που έχουν πέσει στο τραπέζι των στοιχημάτων είναι τα Allegra, Alexandria, Grace, Emma, Rose, Alice και Victoria.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ