Follow us

Πρίγκιπας Κάρολος του Λουξεμβούργου | Το χαριτωμένο βίντεο για τα γενέθλιά του

Ο μικρός πρίγκιπας γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια.

Πρίγκιπας Κάρολος του Λουξεμβούργου Splash News/Ideal Image

Το πρώτο του κεράκι έσβησε χθες ο μικρός πρίγκιπας του Λουξεμβούργου, δεύτερος στη διαδοχή για τον θρόνο, Κάρολος, λαμβάνοντας κάποια πολύ ξεχωριστά δώρα για τα γενέθλιά του.

Το ταχυδρομείο του Λουξεμβούργου με σκοπό να τιμήσει το βασιλικό μέλος, κυκλοφόρησε μία σειρά από αναμνηστικά γραμματόσημα που απεικόνιζαν φωτογραφίες του πρίγκιπα Καρόλου του Λουξεμβούργου από τους πρώτους μήνες ζωής του αλλά και ταχυδρομικές σφραγίδες με το πρόσωπό του.

Ο πατέρας του, πρίγκιπας Guillaume, που είναι ο διάδοχος του θρόνου του Λουξεμβούργου, είχε αποκαλέσει την ημέρα της γέννησης του μικρού Καρόλου μία καταπληκτική ημέρα, μοιράζοντας τα ευχάριστα νέα με τα μέσα.

Ο εορτάζων, επίσης, είχε την ευκαιρία να συνοδεύσει τους γονείς του στην πόλη Oetrange για να παρακολουθήσουν το φύτεμα μιας κερασιάς προς τιμήν του ίδιου ενώ στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας του Λουξεμβούργου στο Instagram, ανέβηκε ένα βίντεο, αφιερωμένο στον μικρό πρίγκιπα.

Πριν λίγες εβδομάδες, η οικογένεια του Λουξεμβούργου είχε έναν ακόμα λόγο να γιορτάζει, αφού ο πρίγκιπας Louis, αδερφός του πρίγκιπα Gillaume ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με τη Γαλλίδα δικηγόρο Scarlett-Lauren Sirgue.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ