Follow us

Η ζωή της οικογένειας Παντζόπουλου γίνεται βιβλίο και ταινία

Μια ιστορία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον (vid).

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος NDP

Στην εκπομπή του Open "Τώρα….ό,τι συμβαίνει” βρέθηκε καλεσμένος ο Κώστας Κρομμύδας εντός του Σαββατοκύριακου. Ο ηθοποιός και συγγραφέας μίλησε στη Φαίη Μαυραγάννη για το νέο του βιβλίο που κυκλοφορεί από σήμερα, 12 Μαΐου, από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Πώς η Ελένη Μενεγάκη βοήθησε πρώην συνεργάτη της που κινδύνευε να μείνει άστεγος

Με τίτλο "Εβόρα" και κεντρικό ήρωα τον Λευτέρη Μαντζίκα, ο Κώστας Κρομμύδας παρουσίασε το νέο του συγγραφικό έργο και δημιούργησε αρκετές προσδοκίες στο "βιβλιοφάγο" κοινό. Αν νομίζεις ότι έχεις ακούσει ξανά αυτό το όνομα, ίσως έχεις δίκιο μιας και πρόκειται για τον παππού του συζύγου της Ελένης Μενεγάκη.

Ναι, ο Ματέο Παντζόπουλος είναι ο εγγονός του κεντρικού ήρωα του νέου αυτού βιβλίου, με μια ζωή που παρουσιάζει ομολογουμένως ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν σπουδαίο βιομήχανο που έφυγε από την Ήπειρο χωρίς χρήματα και δημιούργησε τη δική του αυτοκρατορία ζυμαρικών στην Αθήνα.

Μάλιστα, εκτός από βιβλίο, η ζωή του παππού του επιχειρηματία αποφασίστηκε ήδη να γίνει και ταινία και να μεταφερθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ακολουθεί το απόσπασμα από την εκπομπή της Φαίης Μαυραγάννη

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ