Follow us

Σκορδά & Λιάγκας γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του γιου τους, η επική νίκη των Μπλε, η πρόταση του Ντάφυ για οικειοθελή αποχώρηση και όλα τα νέα

Survivor : "Αν μου το έλεγε εμένα αυτό ο Τριαντάφυλλος, θα τον έθαβα μέσα στη γη", η Ελένη Μενεγάκη μιλά για όλα και η συγκλονιστική ιστορία της Κατερίνας Ιωαννίδου που έγινε viral από την πυρκαγιά στην Ανάβυσσο.

Yupiii collage

Survivor | "Αν μου το έλεγε εμένα αυτό ο Τριαντάφυλλος, θα τον έθαβα μέσα στη γη"

Σκορδά & Λιάγκας γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του γιου τους, η επική νίκη των Μπλε, η πρόταση του Ντάφυ για οικειοθελή αποχώρηση και όλα τα νέα

Το σχόλιο του Τριαντάφυλλου προς τον Κόρο για το διάσημο "ευχαριστώ" που θα έπρεπε να πει στον James που του χάρισε -κατά τον Ντάφυ- την παραμονή του στο Survivor άναψε φωτιές.

Τόσο οι Κόκκινοι όσο και οι Μπλε ενοχλήθηκαν από τη στάση του Τριαντάφυλλου, με τον Ηλία Μπόγδανο να τονίζει πως τον προέτρεψε να σταματήσει αυτά τα σχόλια, πριν αντιδράσει ο Κόρο, καθώς δεν τον τιμούν. Την ίδια στιγμή, σε δηλώσεις της, η Καρολίνα ανέφερε: "Αν μου το έλεγε εμένα ο Ντάφυ, θα τον είχα στραγγαλίσει. Θα τον έθαβα μέσα στη γη".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ελένη Μενεγάκη μιλά για όλα! Πώς αισθάνθηκε την πρώτη μέρα στο MEGA;

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη σε Instagram Live με τη Λένα Μαντά δεν δίστασε να σχολιάσει όσα έφερε η κουβέντα με τη διάσημη συγγραφέα.

Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ & ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ

Η Λένα Μαντά ανέφερε αρχικά: "Στο facebook ανακάλυψα μία φωτογραφία από την πρώτη φορά στην εκπομπή σου. Πρέπει να είναι το 2008 ή το 2009, δεν θυμάμαι. Έβλεπα τη φωτογραφία και θυμήθηκα ό,τι είχα περάσει – αφού δεν ανέβασα πίεση... Είχα τόσο άγχος για να έρθω” με την Ελένη Μενεγάκη να της απαντά: "Ήσουν πολύ άνετη και χαλαρή. Σαν να μην είσαι στην τηλεόραση. Τύπου 'σκασίλα μου, μιλάω με τη φίλη μου'. Δεν ξέρω αν το έχω εγώ, αλλά εσύ χαλαρώνεις από μόνη σου”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Φαίη Σκορδά & Γιώργος Λιάγκας γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του γιου τους

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας

Τα επτά έτη συμπλήρωσε ο Δημήτρης Λιάγκας και ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά διοργάνωσαν ένα πάρτι για τον μικρό γιο τους.

Μπορεί ο κορονοϊός να μην επέτρεψε οι δύο παρουσιαστές να διοργανώσουν ένα μεγάλο πάρτι, όμως θέλησαν αυτή η ημέρα να μείνει ξεχωριστή στο γιο τους.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Κατερίνα Ιωαννίδου: Η συγκλονιστική ιστορία της γυναίκας που έγινε viral από την πυρκαγιά στην Ανάβυσσο

Για τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε στην πυρκαγιά της Αναβύσσου, όταν λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της περικυκλωμένη από τις φλόγες, μίλησε η Κατερίνα Ιωαννίδου στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η ίδια διηγήθηκε τις συγκλονιστικές στιγμές που βίωσε, τη δράση της ως εθελόντρια στις διασώσεις και τις κατασβέσεις, αλλά και την υπεραξία της δουλειάς της σώζοντας ανθρώπινες ζωές αλλά και ζώα που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Επική νίκη των Μπλε, πρόταση του Ντάφυ για οικειοθελή αποχώρηση

Survivor

H αποχώρηση του James και απόσυρση του Νίκο Μπάρτζη στο νοσοκομείο (και σύμφωνα με τις φήμες σε οριστική αποχώρηση από το παιχνίδι) έφερε μία νέα πραγματικότητα στο Survivor.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ