Follow us

Πηνελόπη Πιτσούλη | "Νομίζω εδώ τελείωσε η καριέρα του Πέτρου Φιλιππίδη"

Όσα είπε η γνωστή ηθοποιός.

Πηνελόπη Πιτσούλη NDP

Στον Τάσο Τεργιάκη και το "Πρωινό" μίλησε η Πηνελόπη Πιτσούλη το πρωί της Πέμπτης (13/5). Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και τη συνεργασία της μαζί του τη φετινή σεζόν. Οι δυο τους βρέθηκαν για πρώτη φορά στην ίδια δουλειά, τη σειρά της ΕΡΤ "Χαιρέτα μου τον πλάτανο”.

Δεν εμφανίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης στον Εισαγγελέα

Εκφράζοντας την έκπληξή της για όσα μαθαίνουμε τελευταία για εκείνον, παραδέχθηκε πως η συμπεριφορά του δεν μαρτυρούσε όλα αυτά που φέρεται πως έχει πράξει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης. Ακόμη, συμβούλευσε τους νεότερους συναδέλφους της να καταγγέλλουν αμέσως ανάλογες συμπεριφορές.

"Πρώτη φοράω φέτος δουλέψαμε μαζί και ήταν τόσο άψογος, τόσο κύριος, τόσο large, τόσο ευγενικός, τόσο δοτικός. Που να ξέρω εγώ. Κεραυνός εν αιθρία. Και δεν είναι ένα απλό πράγμα, είδαμε τέτοια τέρατα που λες είναι δυνατόν να είχαμε μπροστά μας ένα τόσο μεγάλο τέρας και να μην είχαμε πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια; Μιλάμε για πάρα πολλά χρόνια.

Δεν νομίζω αυτοί οι άνθρωποι να έχουν μέλλον στο χώρο. Οι ίδιοι δεν θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το χώρο ξανά. Θα ήταν πάνω από το κεφάλι τους η σκιά του "άι να χαθείς ρε κάθαρμα”. Νομίζω εδώ τελείωσε η καριέρα του, χαιρέτησε τον πλάτανο νομίζω με όλο αυτό. Εδώ τελείωσε, έβαλε τελεία και παύλα” είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Και συμβούλευσε τους νεότερους ηθοποιούς: "Να προσέχουν και το παραμικρό που τους φαίνεται ύπουλο και πονηρό, επιλήψιμο. Να το καταθέτουν, να μην το προσπερνάνε”.

Δες περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ