Follow us

Η εγκυμονούσα Όλγα Κεφαλογιάννη λαμπερή στην πρώτη εμφάνιση μετά τον γάμο (vid)

H λαμπερή και πανευτυχής Όλγα Κεφαλογιάννη στην πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του γάμου και της εγκυμοσύνης της.

MissBloom TEAM

Την πιο όμορφη περίοδο της σχέσης τους διανύουν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας οι οποίοι σε λίγους μήνες θα υποδεχτούν τα δύο παιδιά τους.

Η βουλευτής της ΝΔ, παντρεύτηκε στις Σπέτσες και μαζί με τον ξαφνικό γάμο της ανακοίνωσε και την εγκυμοσύνη της σε δίδυμα.

Λαμπερή και πανευτυχής η Όλγα Κεφαλογιάννη

Η εγκυμονούσα βουλευτής ήταν καλεσμένη το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και επιβεβαίωσε ότι περιμένει δίδυμα.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα” και αρχικά δέχτηκε on air τις ευχές του Γιώργου Παπαδάκη:

"Θέλω να ξεκινήσουμε με ευχές για την κυρία Κεφαλογιάννη. Κυρία Κεφαλογιάννη να ζήσετε γεροί και ευτυχισμένοι, θα μου επιτρέψετε να πω επειδή γνωρίζω τον άνθρωπο σας, τον σύντροφό σας με μια πολύ καλή επιλογή που έκανε εκείνος και μια πολύ καλή επιλογή που κάνατε εσείς. Με ένα πόνο τα διδυμάκια", είπε ο Γιώργος Παπαδάκης με την Όλγα Κεφαλογιάννη να απαντά: "Ευχαριστώ πολύ κύριε Παπαδάκη. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, εύχομαι σε όλους υγεία και αγάπη να είστε καλά".

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής πρόσθεσε με χιούμορ: "Βέβαια τι θα κάνετε αν διχαστούν και σας βγει ο ένας Συριζαίος και ο άλλος Νεοδημοκράτης. Γιατί εδώ που τα λέμε από εσάς το περιμένω".

Από την πλευρά της, η Όλγα Κεφαλογιάννη ξέσπασε σε γέλια και είπε: "Όπως ξέρετε όλοι θέλουμε να έχουμε γερά παιδιά και να μεγαλώσουμε με αγάπη και χαρά".

Πηγή | TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ