Follow us

Όλγα Κεφαλογιάννη | Οι λεπτομέρειες του νυφικού που έραψε η μοδίστρα της (pic)

Η δαντέλα και το νεορομαντικό του μοτίβο.

Όλγα Κεφαλογιάννη

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας, καθώς λίγους μήνες μετά την τέλεση του γάμου τους θα γίνουν γονείς. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ημέρες, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας περιμένει δίδυμα.

Να σου θυμίσουμε ότι η πολιτικός και ο μουσικοσυνθέτης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 3 Μαΐου, τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα, επισφραγίζοντας τον έρωτά τους μετά από 1,5 χρόνο σχέσης.

Μάλιστα, στη φωτογραφία που φιλοξενείται στο περιοδικό Hello! βλέπουμε κι ακόμη ένα πλάνο του κομψού, ρομαντικού νυφικού της

Loading...

Από τον γάμο τους έχει κυκλοφορήσει μια ακόμη λήψη που είχαμε δει στο "Πάμε Δανάη"

Όλγα Κεφαλογιάννη | Οι λεπτομέρειες του νυφικού που έραψε η μοδίστρα της (pic)

Όπως είχε αποκαλύψει ο Άρης Καββατζίκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε αναζητήσει μόνη της το νυφικό της, του οποίου το σχέδιο βρήκε στο διαδίκτυο και εν συνεχεία ράφτηκε επάνω της. Μάλιστα, το νυφικό αποτελείται από δύο κομμάτια, ένα εσωτερικό φόρεμα και μια δαντέλα που το καλύπτει πέφτοντας από πάνω. Το σχέδιο έδωσε η βουλευτής και μέλλουσα μαμά στην προσωπική της μοδίστρα, η οποία επιμελείται γενικά τα ρούχα της, ζητώντας να έχει ένα νεορομαντικό μοτίβο.

Όλγα Κεφαλογιάννη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ