Follow us

Bachelor | Όσα πρέπει να ξέρεις για τον επόμενο Έλληνα τηλεοπτικό γαμπρό, Χάρη Συντζάκη

Η καριέρα στο modelling, ο αθλητισμός και η υποκριτική.

Χάρης Συντζάκης Instagram

Τον επόμενο Bachelor μάθαμε τις τελευταίες ημέρες μέσα από τις πρωινές εκπομπές του Open και του ANT1, "Ευτυχείτε" και "Πρωινό" αντίστοιχα. Αυτός θα είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Χάρης Συντζάκης που μετά τον Παναγιώτη Βασιλάκο θα κρατήσει τον τίτλο του περιζήτητου εργένη.

Loading...
Loading...

Ο 29χρονος γοητευτικός μελαχρινός που θα δούμε τους προσεχείς μήνες στον αέρα του Alpha να διεκδικείται από υποψήφιες μέλλουσες συντρόφους, είναι μοντέλο ενώ έχει ασχοληθεί και με ον αθλητισμό. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό, έχει συμμετάσχει σε διεθνείς καμπάνιες και έχει συνεργαστεί με γνωστούς σχεδιαστές, όπως ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Loading...

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν τον ενδιαφέρει και η υποκριτική, με την αγάπη του για αυτό το είδος τέχνης να πυροδοτείται από τη συμμετοχή του σε διαφημιστικά καθώς και στη σειρά της ΕΡΤ "Η τούρτα της μαμάς". Μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσσινο και το site MrGreen για τη σχέση του με την υποκριτική, είχε πει "Μέσα από τα διαφημιστικά που έχω κάνει, ανακάλυψα πως μου αρέσει και η υποκριτική".

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ