Follow us

Μπαλατσινού & Κικίλιας σε τρυφερές στιγμές με τον γιο τους, η Χρύσα Ρώπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη & όλα τα νέα

Η εξομολόγηση της Τάμτα, ο Μελισσανίδης για την απώλεια που τον στιγμάτισε, το bullying & τον παρ' ολίγον αποκλεισμό από την ενόργανη και ο Κοψιδάς για όσα τον "κούρασαν" στο Survivor.

Yupiii

Ο Γιώργος Κοψιδάς αποκάλυψε όσα τον "κούρασαν" στο Survivor

Τον Γιώργο Κοψιδά υποδέχθηκε στο πλατό του The 2Night Show το βράδυ της Πέμπτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου λίγο καιρό μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

Το πλατό του late night talk show μετατράπηκε σε εξωτικό σκηνικό και ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία του στο reality επιβίωσης και μεταξύ άλλων αποκάλυψε όσα τον κούρασαν πραγματικά εκεί, αλλά και γιατί παρεξηγήθηκε από συμπαίκτες και τηλεοπτικό κοινό για τις αρχηγικές του τάσεις.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Χρύσα Ρώπα για Πέτρο Φιλιππίδη: "Είναι πολύ κρίμα, αλλά είναι και πολλή ντροπή"

Μπαλατσινού & Κικίλιας σε τρυφερές στιγμές με τον γιο τους, η Χρύσα Ρώπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη & όλα τα νέα

Ποινική δίωξη για ένα βιασμό και δύο απόπειρες έχει ασκηθεί στον Πέτρο Φιλιππίδη και η απόφαση αυτή "τάραξε" και πάλι τα νερά της ελληνικής showbiz.

Για το γεγονός αυτό μίλησαν στο "T-Live” τόσο η Άννα Παντζέλη, όσο και η Χρύσα Ρώπα, η οποία και έχει συνεργαστεί μαζί του.

Αρχικά η Άννα Παντζέλη είπε: "Χαίρομαι που η δικαιοσύνη σκύβει στα θύματα γιατί μέχρι τώρα φοβόμουν ότι έσκυβε στους θύτες. Η αλαζονεία των ισχυρών αρχίζει να τρίζει γιατί αποκτούν μια αλαζονεία που νομίζουν ότι όλοι οι άλλοι άνθρωποι μπορούν να υποκλίνονται ή να υπηρετούν, να σκύβουν και αρχίζει πια η Ελλάδα να μη θυμίζει μπανανία σε νόμους. Δεν είχα ακούσει τίποτα. Ένιωσα όμως πάρα πολύ άσχημα, πάρα πολύ γελοία που δεν το ήξερα και μπράβο στα κορίτσια, στις τρεις συναδέλφους, τουλάχιστον αυτές που ξέρω εγώ τα ονόματά τους. Μπράβο τους, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι μάνα και να βγεις με το πρόσωπό σου και με το επίθετό σου και να πεις. Είμαστε μια κοινωνία λίγο άγρια. Δεν πέφτω πια από τα σύννεφα για τίποτα και για κανέναν".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας σε τρυφερές στιγμές με τον γιο τους

Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας απολαμβάνουν όσο τίποτα τον ερχομό του γιου τους και ο Κικίλιας junior απολαμβάνει τις πρώτες του ανοιξιάτικες βόλτες στο κέντρο της Αθήνας.

Ως κάτοικοι του κέντρου, η διάσημη παρουσιάστρια και μοντέλο και ο υπουργός Υγείας δεν σταματούν τις μικρές εξορμήσεις στον Εθνικό Κήπο και το Ζάππειο, όπου περνούν δημιουργικό χρόνο με τον λίγων μηνών γιο τους.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Τάμτα: "Προσπαθώ να "ξεφορτωθώ" τη διακριτικότητα που έχω από παιδί"

Τάμτα

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησε το βράδυ της Πέμπτης, στο πλατό του The 2Night Show, η Τάμτα.

Η αρχή της τηλεοπτικής τους συνάντησης έκρυβε μια τεράστια έκπληξη για τη διάσημη τραγουδίστρια, καθώς η τελευταία της επιτυχία και του δημοφιλούς ράπερ Mente Fuerte, "Δεν είσαι εδώ" έγινε πλατινένιο αφού έχει ξεπεράσει τις 2.500.000 πωλήσεις στις ψηφιακές πλατφόρμες (apple music, spotify, deezer, itunes, napsters).

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ιωάννης Μελισσανίδης: Η απώλεια που τον στιγμάτισε, το bullying & ο παρ' ολίγον αποκλεισμός από την ενόργανη

Ιωάννης Μελισσανίδης

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης άνοιξε τα χαρτιά του στην κάμερα του "Happy Day" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του πριν έναν χρόνο, στο bullying που δέχθηκε για χρόνια, αλλά και για την απάντησή του όταν του "έκλεισαν" την πόρτα στην ενόργανη γυμναστική.

Όπως ανέφερε, ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή πριν έναν χρόνο, όμως για εκείνον τα τελευταία του λόγια αποτελούν την παρακαταθήκη που του έχει αφήσει.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ