Follow us

Ελεωνόρα Ζουγανέλη | Με στενό midi φόρεμα σε βόλτα με τον Σπύρο Δημητρίου

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ λίγους μήνες μετά τον γάμο τους.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Σπύρος Δημητρίου Papadakis Press

Έχουν πια περάσει οχτώ περίπου μήνες από την ημέρα που η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις Σπέτσες. Το αγαπημένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο γραφικό νησί τον Οκτώβριο σε κλειστό κύκλο καλεσμένων, επισφραγίζοντας έτσι τον έρωτά τους.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη | Οι σπάνιες δηλώσεις για τον σύζυγό της λίγους μήνες μετά τον γάμο τους

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου και είχε έντονο παραδοσιακό χαρακτήρα, με τους λίγους φίλους και συγγενείς που έδωσαν το "παρών" να μιλούν για ένα ιδιαίτερα ταιριαστό ζευγάρι.

Σε πιο φρέσκα νέα, η ερμηνεύτρια και ο δικηγόρος είναι full in love και φροντίζουν πάντα να περνούν χρόνο μαζί, κρατώντας βέβαια χαμηλούς τόνους όσον αφορά τα μέσα ενημέρωσης.

Πρόσφατα μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας, με την τραγουδίστρια να επενδύει για ακόμη μια φορά στο casual στιλ προκειμένου να είναι άνετη. Με μαύρο μακρυμάνικο στενό midi φόρεμα, denim jacket δεμένο στη μέση της και μαύρα sneakers συνόδευσε τον σύζυγό της και έδειχνε χαρούμενη και ευδιάθετη:

Ελεωνόρα Ζουγανέλη | Με στενό midi φόρεμα σε βόλτα με τον Σπύρο Δημητρίου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Σπύρος Δημητρίου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ