Follow us

Σπύρος Μπιμπίλας για τις δηλώσεις της Πηνελόπης Πιτσούλη κατά Φιλιππίδη | "Κάτι περισσότερο θα ξέρει"

"Νομίζω εδώ τελείωσε η καριέρα του" είχε πει η ηθοποιός.

MissBloom TEAM
Σπύρος Μπιμπίλας NDP

Στην εκπομπή "Πάμε Δανάη” μίλησε το πρωί της Παρασκευής (14/5) ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αναφέρθηκε στις εξελίξεις της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις της συναδέλφου του Πηνελόπης Πιτσούλη. Να σου θυμίσουμε ότι η γνωστή ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων στο "Πρωινό" και τον Τάσο Τεργιάκη:

"Πρώτη φοράω φέτος δουλέψαμε μαζί και ήταν τόσο άψογος, τόσο κύριος, τόσο large, τόσο ευγενικός, τόσο δοτικός. Που να ξέρω εγώ. Κεραυνός εν αιθρία. Και δεν είναι ένα απλό πράγμα, είδαμε τέτοια τέρατα που λες είναι δυνατόν να είχαμε μπροστά μας ένα τόσο μεγάλο τέρας και να μην είχαμε πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια; Μιλάμε για πάρα πολλά χρόνια.

Δεν νομίζω αυτοί οι άνθρωποι να έχουν μέλλον στο χώρο. Οι ίδιοι δεν θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το χώρο ξανά. Θα ήταν πάνω από το κεφάλι τους η σκιά του "άι να χαθείς ρε κάθαρμα”. Νομίζω εδώ τελείωσε η καριέρα του, χαιρέτησε τον πλάτανο νομίζω με όλο αυτό. Εδώ τελείωσε, έβαλε τελεία και παύλα”.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα

"Αυτή η υπόθεση παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης. Εμείς, ως σοβαροί πολίτες, θα πρέπει να περιμένουμε τη δικαιοσύνη, ως οφείλουμε, και να δούμε τι ακριβώς θα κάνει εκείνη γιατί της έχουμε εμπιστοσύνη. Από την άλλη, το Πειθαρχικό Συμβούλιο συνεχίζει τις εργασίες του, θα φτάσουμε σε μια γενική συνέλευση που θα κάνει τις προτάσεις του για τη συγκεκριμένη περίπτωση και για τις άλλες περιπτώσεις και θα δούμε τι θα γίνει

Έχουν έρθει διαφόρων ειδών καταγγελίες και για εργασιακά θέματα και για κακοποιητικές συμπεριφορές και για μη γνωστούς ανθρώπους. Βέβαια, τα κανάλια έχουν εστιάσει στους γνωστούς. Εγώ πιστεύω ότι το θέατρο θα βγει πιο δυνατό. Κάποιοι άνθρωποι δυστυχώς δεν θα είναι κοντά μας, αλλά ίσως έπρεπε να προσέχουν περισσότερο".

Το σχόλια για της δηλώσεις της Πηνελόπης Πιτσούλη

"Αυτό το δήλωσε η Πηνελόπη που την αγαπάω και την εκτιμάω και ως μεγαλύτερη κάτι περισσότερο θα ξέρει. Εγώ θα αφήσω το χρόνο να δείξει τι θα γίνει".

Δες αναλυτικά όσα είπε

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ