Έρρικα Πρεζεράκου | Η 7χρονη ανιψιά της ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο θεραπείας

Τα νεότερα για την κατάσταση υγείας της μικρής Αναστασίας.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τη δική της μάχη εξακολουθεί να δίνει με τον καρκίνο η επτά ετών ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου. Η μικρή Αναστασία, κόρη της αδερφής της πρώην αθλήτριας, Ξένιας, βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες στην Αμερική, έχοντας στο πλευρό της τους γονείς της, προκειμένου να ολοκληρώσει τη θεραπεία της.

Έρρικα Πρεζεράκου | Τα "χρόνια πολλά" στην ανιψιά της που δίνει μάχη για τη ζωή της

Η Έρρικα Πρεζεράκου έχει ουκ ολίγες φορές ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα νεότερα της κατάστασης της ανιψιάς της που διαγνώσθηκε με μια σπάνια επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο, χωρίς να παραλείπει να τους ευχαριστεί κάθε φορά για την στήριξή τους.

Σε τελευταίο της post μάλιστα, το οποίο δημοσίευσε την Παρασκευή 14 Μαΐου, μοιράστηκε μερικά ευχάριστα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πιο συγκεκριμένα, η μικρή Αναστασία ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο θεραπείας της και αναμένεται τώρα να αρχίσει τον τρίτο.

Στη λεζάντα της, έγραψε: "Χθες η Αναστασία έκλεισε τον δεύτερο κύκλο θεραπείας στο Χιουστον .και ετοιμάζεται για τον τρίτο στην Νέα Υόρκη το πιο πιθανό .. Ολο αυτό το καιρό θεωρούσα κατάλληλο να σας κρατήσω σε μια ησυχία μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία .. και έτσι δεν ανέβαζα κάτι ... ισως γιατί η κάθε μέρα όλο αυτό το διάστημα ήταν μια ταλάντωση για την μικρή και τους γονείς της .. εκεί που είχε σταθεροποιηθεί έμπαινε εντατική και ξανάεβγαινε .... το ένα συναίσθημα ακολουθούσε το άλλο κάθε ώρα και μέρα χωρίς να ξέρεις τι να πεις και κυρίως τι να κανείς .. μόνο η πίστη μας έμεινε ζωντανή και οι προσευχές μας που κάθε φορά πιστεύω την βοηθούσαν να βγει απο την εντατική .

Σε όλη αυτή την μέχρι τώρα διαδρομή με έχετε συγκινήσει τόσο πολύ με τα μηνύματα και την στήριξη σας .
Σήμερα βρήκα αυτή την φωτογραφία . Η Αναστασία με το μπαμπά της μαθαίνει να ψαρεύει . Ελπίζω μετά το τέλος της 3ης θεραπείας να μπορέσει να ξαναπάει ..
Πιστεύω η θάλασσα μας έχει ανάγκη από μικρές γοργόνες σαν την Αναστασια μας :) Σας ευχαριστώ και πάλι"

Ακολουθεί η ανάρτησή της