Follow us

Sarah Jessica Parker | Μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία του 18χρονου γιου της

Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία του γιου της με αφορμή την αποφοίτησή του.

sarah jessica parker

Ο γιος της Sarah Jessica Parker και του Matthew Broderick τέλειωσε το λύκειο, με την διάσημη μαμά να θέλει να γιορτάσει την αποφοίτησή του με μια ανάρτηση στο Instagram.

Η περήφανη μαμά ανέβασε μια φωτογραφία του 18χρονου γιου της στο επίσημο προφίλ της στο Instagram, με αφορμή την αποφοίτησή του, που τον δείχνει σε ένα δρόμο της Νέας Υόρκης ενώ φοράει ένα μοβ φούτερ.

"Στη δύση της καριέρας του στο Λύκειο. Ημέρα γιορτής. Η τελεία στο τέλος μιας μεγάλης πρότασης. Και όλες οι ανατολές και οι δύσεις στο μέλλον του", έγραψε η ηθοποιός και συνέχισε: "είναι ορόσημο. Που δεν το καταλαβαίνεις μέχρι που έρχεται στην πόρτα σου. Και μέχρι να περάσουν το κατώφλι του πιο μυστηριώδους κεφαλαίου της ζωής τους".

Loading...

"Όπως όλα τα άλλα κεφάλαια που είναι μέρος της επικής νουβέλας που είναι η ιστορία ενός παιδιού κι ενός γονέα. Εμείς, όλοι οι Parker-Brodericks είμαστε περήφανοι, συγκινημένοι και ανυπομονούμε πολύ να γιορτάσουμε την αποφοίτησή σου. Να απολαύσεις αυτή την όμορφη μέρα, την κέρδισες. Σε αγαπάμε τόσο πολύ γιε και αδελφέ", έγραψε η Parker.

Η ηθοποιός έχει με τον σύζυγό της ακόμα δύο παιδιά, τα 11χρονα δίδυμα Tabitha και Marion, ενώ το ζευγάρι θα γιορτάσει σε λίγες μέρες την 24η επέτειο του γάμου του. Ο μεγάλος γιος της James έκλεισε τα 18 στις 28 Οκτωβρίου και η ηθοποιός είχε κάνει ακόμα μια συγκινητική αφιέρωση στο Instagram για τα γενέθλια του.

Loading...

Πηγή: harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ