Follow us

Ο Νίκος Μπάρτζης αποχώρησε & άλλαξαν όλα στο Survivor, το πρόβλημα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και όλα τα νέα

Ξέσπασε ο Χάρης Τζωρτζάκης στην κάμερα του "Καλύτερα δε Γίνεται", ο Πέτρος Κουσουλός για μπάνιο με την οικογένειά του, οι μεταμορφώσεις & τα highlights της βραδιάς στο YFSF All Star.

Yupiii

Survivor | Ο Νίκος Μπάρτζης αποχώρησε & άλλαξαν όλα στο reality

Τέλος και επισήμως ο Νίκος Μπάρτζης από το Survivor.

Ο σοβαρός τραυματισμός δεν επέτρεψε στον παίκτη να παίξει άμεσα στα αγωνίσματα με αποτέλεσμα να ζητήσει να αποχωρήσει, παρόλο που είχε τη δυνατότητα να παραμείνει εκτός στίβου μάχης διατηρώντας τη θέση του στο Survivor.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ξέσπασε ο Χάρης Τζωρτζάκης στην κάμερα του "Καλύτερα δε Γίνεται"

Ο Νίκος Μπάρτζης αποχώρησε & άλλαξαν όλα στο Survivor, το πρόβλημα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και όλα τα νέα

Μια συγκλονιστική τοποθέτηση έκανε ο Χάρης Τζωρτζάκης και μίλησε για όσα απασχολούν τον κόσμο του θεάτρου αλλά και την κοινωνία τον τελευταίο καιρό στην κάμερα του "Καλύτερα δε Γίνεται".

Διανύοντας μια από τις πιο όμορφες περίοδους της ζωής του, αφού πριν λίγο καιρό έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς, ο Χάρης Τζωρτζάκης μίλησε για το πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική, αφήνοντας το όνειρό του να γίνει δάσκαλος, ενώ τόνισε πως κάθε βήμα που έκανε είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Πέτρος Κουσουλός για μπάνιο με την οικογένειά του

Πέτρος Κουσουλός

Σε ρυθμούς καλοκαιριού κινείται ο Πέτρος Κουσουλός ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις υψηλές θερμοκρασίες και τις ηλιόλουστες ημέρες και βρέθηκε με την οικογένειά του στην παραλία.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και συνεργάτης της Ζήνας Κουτσελίνη έκανε μια μικρή εξόρμηση στη Βουλιαγμένη, συνοδευόμενος από τις τρεις γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του, Όλγα Ζαφειροπούλου και τις δυο τους κόρες και ο φακός του Yupiii τον απαθανάτισε με το μαγιό του να βοηθάει την κόρη του στις πρώτες της βουτιές.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Καλύτερα δε Γίνεται | Το τεχνικό πρόβλημα και η σπαρταριστή αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού

Ναταλία Γερμανού

Αντιμέτωποι με ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα ήρθαν το μεσημέρι της Κυριακής η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της, με την παρουσιάστρια να χαρίζει στο τηλεοπτικό κοινό μια σπαρταριστή αντίδραση.

Τη στιγμή που στον αέρα του "Καλύτερα δε Γίνεται" της Κυριακής προβαλόταν ένα απόσπασμα με δηλώσεις του Γιώργου Χρυσοστόμου, μια φωνή από άλλο απόσπασμα της εκπομπής ακουγόταν στη θέση του, με αποτέλεσμα οι συνεργάτες να διακόψουν το βίντεο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

YFSF All Star #9 | Οι μεταμορφώσεις & τα highlights της βραδιάς

YFSF All Star

Πιστή στο ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Μαρία Μπεκατώρου μάς υποδέχθηκε σε ένα ακόμη επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar All Star, στο 9ο κατά σειρά show, μέσα φυσικά από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η οικοδέσποινα του show που μεταμορφώνει τις Κυριακές μας υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό και φυσικά τους τέσσερις κριτές, δηλαδή τον Τάκη Ζαχαράτο, την Κατερίνα Παπουτσάκη, τον Κωστή Μαραβέγια και τον Μιχάλη Ρέππα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ