Follow us

Θανάσης Πατριαρχέας - Βίβιαν Δράκου | Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά

Η ανακοίνωση του ηθοποιού και η φωτογραφία από το μαιευτήριο.

Θανάσης Πατριαρχέας - Βίβιαν Δράκου NDP

Το νέο μέλος της οικογένειάς τους, 'ενα υγιέστατο κοριτσάκι, καλωσόρισαν πριν από μερικές ώρες ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου. Το αγαπημένο ζευγάρι απέκτησε το δεύτερο παιδί του το βράδυ της Κυριακής 16 Μαΐου, με τον ηθοποιό να ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Ανεβάζοντας ένα στιγμιότυπο στα stories του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, έγραψε: "Καλώς ήρθες #2”. Να σου θυμίσουμε ότι η Βίβιαν Δράκου είχε φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τον Ιανουάριο του 2020.

Τα ευχάριστα νέα της δεύτερης εγκυμοσύνης της συζύγου του, είχε μοιραστεί ο ηθοποιός και πάλι μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram έναν μόλις μήνα πριν, στις 16 Απριλίου.

Loading...

Μάλιστα, μιλώντας στη "Φωλιά των Κου Κου" είχε πει σχετικά με το ευτυχές γεγονός: "Χαρά μεγάλη ξανά και ανυπομονησία. Θέλουμε πολλά παιδιά, εγώ προσωπικά θέλω πιο πολλά από τη Βίβιαν. Αν πάνε όλα καλά και αντέχει η Βίβιαν, μακάρι να κάνουμε όσα γίνεται. Ενώ η πρώτη εγκυμοσύνη ήταν σαν εκδρομή, η δεύτερη ήταν λίγο πιο δύσκολη. Υπήρχαν μήνες που η Βίβιαν έπρεπε να είναι στο κρεβάτι. Δε θέλαμε να ανακοινώσουμε κάτι, μέχρι να ξέρουμε ότι θα πάνε όλα καλά.Είναι και το δεύτερο μωρό κοριτσάκι. Χαίρομαι πάρα πολύ. Θέλαμε δεύτερο παιδί."

Το Instagram story του από το μαιευτήριο

Θανάσης Πατριαρχέας - Βίβιαν Δράκου | Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ