Follow us

Άννα Μαρία Βέλλη | Έτσι σχολίασε την αποχώρηση του στενού της φίλου, Νίκου Μπάρτζη

Η φωτογραφία που δημοσίευσε και το σχόλιό της.

Άννα Μαρία Βέλλη NDP

Μια ανατροπή επιφύλασσε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor στους φανατικούς τηλεθεατές του, καθώς μετά την οικειοθελή αποχώρηση του 24χρονου James Καφετζή που ήταν και φαβορί για τη νίκη, αποχώρησε ένας ακόμη παίκτης. Πρόκειται για τον κολλητό του φίλο Νίκο Μπάρτζη, του οποίου την αποχώρηση ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός καλώντας σε έκτακτο συμβούλιο τους παίκτες του reality.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον τραυματισμό που έχει στα γόνατά του και είναι όπως αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός. Ο ίδιος μάλιστα επέστρεψε στην παραλία για να αποχαιρετήσει τους πρώην πια συμπαίκτες του, αλλά και να εξηγήσει γιατί αποφάσισε να φύγει οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο.

Το γεγονός σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Άννα Μαρία Βέλλη, η πρώην παίκτρια του reality που είχε έρθει πολύ κοντά με τον Νίκο Μπάρτζη κατά την παραμονή τους στο νησί. Μόλις ολοκληρώθηκε λοιπόν η προβολή του επεισοδίου, η 31χρονη ηθοποιός έγραψε στα stories της αναρτώντας μια φωτογραφία του φίλου της "Κορίτσια ο φίλος μου ο Νίκος είναι ελεύθερος και γυρνάει Ελλάδα!! Νικόλα σβάρνα όλα".

Η σχετική ανάρτηση

Άννα Μαρία Βέλλη | Έτσι σχολίασε την αποχώρηση του στενού της φίλου, Νίκου Μπάρτζη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ