Follow us

Kamala Harris | To μήνυμα για την θετή της κόρη στο Instagram

H αντιπρόεδρος των ΗΠΑ θέλησε να εκφράσει την περηφάνια της για την 21χρονη Ella.

Kamala Harris Splash News / Ideal Image

Η Kamala Harris μοιράστηκε στα social media μια φωτογραφία της με την θετή της κόρη, Ella Emhoff, η οποία αποφοίτησε από το κολέγιο, όπου σπούδαζε σχέδιο μόδας.

"Συγχαρητήρια στην κόρη μας Ella για την αποφοίτησή της" έγραψε στο Instagram, η περήφανη μαμά. "Είμαι τόσο περήφανη για σένα. Συνέχισε να ονειρεύεσαι με φιλοδοξία και θα μπορέσεις να τα πετύχεις όλα, Σε αγαπώ, Momala".

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ έχει πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά του συζύγου της Douglas Emhoff, ενώ σε παλιότερη συνέντευξη στο People είχε αναφέρει ότι "τα παιδιά μου δεν με αποκαλούν μητριά, με φωνάζουν Momala. Είμαστε μια πολύ μοντέρνα οικογένεια. Η μαμά τους είναι καλή μου φίλη".

Η Ella είναι 21 ετών και έχει ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ. Τον Φεβρουάριο είχε κάνει το ντεμπούτο της στην πασαρέλα, στην επίδειξη μόδας του brand Proenza Schouler στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, ενώ έχει φωτογραφηθεί και για το εξώφυλλο του περιοδικού Dust.

Εκτός από μοντέλο, η Ella είναι και σχεδιάστρια μόδας και μάλιστα την ημέρα της ορκωμοσίας του προέδροy Joe Biden, είχε φορέσει ένα φόρεμα που είχε σχεδιάσει η ίδια με τη βοήθεια της Batsheva Hay με την οποία πλέον συνεργάζεται για μια knitwear συλλογή.

Ο σύζυγος της Kamala Harris έχει ακόμα ένα γιο με την πρώτη του γυναίκα, Kerstin Emhoff, τον 26χρονο Cole Emhoff.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ