Follow us

Αντιδράσεις με τη Βάνα Μπάρμπα αναφορικά με τη στήριξή της στον Πέτρο Φιλιππίδη

Άναψε φωτιές στα social media η ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

MissBloom TEAM
Βάνα Μπάρμπα NDP

Χαμός με τη Βάνα Μπάρμπα στο Facebook με αφορμή ανάρτηση για την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, για βιασμό αλλά και απόπειρα βιασμού αλλά η Βάνα Μπάρμπα θέλησε να τον υπερασπιστεί.

"Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη… αρκετά πια" έγραψε η ηθοποιός στο Facebook με τα σχόλια να είναι πολλά και οργισμένα για τη στήριξή της στον γνωστό κωμικό ηθοποιό.

Αντιδράσεις με τη Βάνα Μπάρμπα αναφορικά με τη στήριξή της στον Πέτρο Φιλιππίδη

Δείτε μερικά από τα σχόλια

Βάνα Μπάρμπα

Βάνα Μπάρμπα

Οι αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή της έφεραν και ένα δεύτερο post, με τη Βάνα Μπάρμπα να υπερασπίζεται εκτός από τον Πέτρο Φιλιππίδη και αυτό που έγραψε νωρίτερα.

"Έχω εκφράσει την άποψη μου για τους 2 αυτούς σπουδαίους ηθοποιούς (σ.σ. τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη) δεν πιστεύω ότι κάνανε ότι τους κατηγορούν.. δεν μπορεί τόσο φωτισμένοι άνθρωποι από ταλέντο.. να είναι ικανοί για τέτοια συμπεριφορά.. και ακόμα αν δεν συμφωνείτε μαζί μου.. επιτρέψτε μου να λέω τη δική μου αλήθεια.. έτσι όπως πιστεύω μέσα μου.. σας ευχαριστώ" έγραψε.

Βάνα μπάρμπα

Οι αντιδράσεις ήταν πάλι οργισμένες

Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που η Βάνα Μπάρμπα λέει κάτι ανάλογο. Παλιότερα είχε πει: "θα χτύπαγα την πόρτα του Κιμούλη εγώ ξέρετε είμαι και λίγο αντισυμβατική. Σοβαρολογείτε τώρα; Μιλάτε για έναν τόσο μεγάλο ηθοποιό, για έναν άνθρωπο που ήταν πρότυπο για όλους μας και είναι. Τι είναι αυτά που λέτε; Κάποιες κακές στιγμές δεν αναιρούν την ιστορία κάποιων ανθρώπων. Σας παρακαλώ. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να μάθω κάτι από τον Γιώργο Κιμούλη. Και ο Πέτρος Φιλιππίδης επίσης".

Πηγή | TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ