Survivor | Ο James Καφετζής για τη σχέση Νίκου – Άννας Μαρίας, οι επιθέσεις για τον ίδιο & ο Αλέξης Παππάς

"Ό,τι και να κάνω φταίω" είπε χαρακτηριστικά ο James Καφετζής.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΚΟΥΒΑΤΣΗ

Μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor, ο James Καφετζής παραχώρησε συνέντευξη στο "Love It” και το μεσημέρι της Δευτέρας προβλήθηκε το δεύτερο μέρος της.

Ο 24χρονος μίλησε για τη σχέση που είχε με τον Νίκο Μπάρτζα και την Άννα Μαρία Βέλλη, αλλά και τη μεταξύ τους σχέση, ενώ αναφέρθηκε και στον Αλέξη Παππά και τις "επιθέσεις" που δεχόταν.

Αρχικά είπε για τις "επιθέσεις" που δεχόταν ότι: "Η τακτική που ακολουθούσα ήταν να μπαίνει από το ένα αυτί και να βγαίνει από το άλλο, δεν έδινα και πολύ σημασία σε αυτά που λέγανε. Θεωρώ ότι η λογική θα είχε παραπάνω δύναμη και τους άφηναν να εκτεθούν. Με τον Αλέξη ήταν η πιο εύκολη τακτική να τον αφήσω να μιλάει. Το μεγαλύτερο σοκ το έπαθαν όταν έφυγε ο Παύλος γιατί καταλάβαν ότι ο κόσμος μας συμπαθεί, ο Σάκης και η Μαριαλένα άρχισαν να μας λένε καλημέρα και γελάγαμε με τον Νίκο… Στράφηκαν εναντίον μου χωρίς καμία αφορμή. Σίγουρα το ότι ήμουν καλός παίκτης ήταν ένα κίνητρο. Νομίζω ότι φταίει το γεγονός ότι έκανα μια καλή αρχή αγωνιστικά. Στα πρώτα αγωνίσματα είχα κάνει μια συζήτηση με τον Τριαντάφυλλο και μου είχε πει "Βλέπω εσένα έτσι χοντρούλη” και λέω "ωπ, εδώ είμαστε. Αυτός θα είναι το πελατάκι μου”. Όταν μπήκαν νέα άτομα στο παιχνίδι θεώρησαν ότι πρέπει να βγάλουν αυτόν που μπορεί να πάει πιο μακριά. Εκεί άρχισα να καταλαβαίνω ότι ίσως είμαι δημοφιλής, γιατί στράφηκαν εναντίον μου χωρίς αφορμή".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr