Follow us

Ο Αλέξης Παππάς δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με τη σύντροφό του, οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor & όλα τα νέα

Η Μαρίνα Πατούλη παραδέχεται: "Με τον Γιώργο Πατούλη είμαστε σε διάσταση, ήταν δική του απόφαση", τα νεύρα του Διονύση έφεραν εκτός ορίων τον Παύλο στο MasterChef, τι αλλάζει στις ψηφοφορίες του Survivor & ποιο είναι το "κλειδί" κάθε αγώνα.

Survivor

Survivor | Τι αλλάζει στις ψηφοφορίες & ποιο είναι το "κλειδί" κάθε αγώνα

Ο Αλέξης Παππάς δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με τη σύντροφό του, οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor & όλα τα νέα

Μπορεί αυτή τη στιγμή να έχουμε δύο υποψήφιους προς αποχώρηση από το Survivor, ωστόσο ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί!

Και κάπως έτσι αποκαλύπτεται η νέα διαγωνιστική δομή του reality που εξελίσσεται σε... σπαζοκεφαλιά. Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας όλα ξεκινούν από το μηδέν. Άνδρες και γυναίκες αγωνίζονται ένας προς έναν και στην τελική φάση φθάνει ένα μέλος από κάθε ομάδα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

MasterChef | Τα νεύρα του Διονύση έφεραν εκτός ορίων τον Παύλο

MasterChef

Μια νέα, η τελευταία ομαδική δοκιμασία, περίμενε τους επτά παίκτες του MasterChef στο επεισόδιο της Δευτέρας. Όμως τα νεύρα ήταν αρκετά τσιτωμένα και αυτό φάνηκε και σε μια διαμάχη που είχαν ο Διονύσης με τον Παύλο.

Ο Παύλος δεν μπόρεσε να κρύψει τα νεύρα του και έτσι μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής είπε: "Έχω τεράστια υπομονή. Η υπομονή μου με τον Διονύση έχει ήδη σπάσει, γι' αυτό δεν αντιδρώ. Εγώ ένιωθα αδικημένος με το ''Παύλο τελείωνε''. Εγώ δεν μπορώ να δουλέψω έτσι".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Μαρίνα Πατούλη παραδέχεται: "Με τον Γιώργο Πατούλη είμαστε σε διάσταση, ήταν δική του απόφαση"

Στην κάμερα του "Πρωινού" μίλησε η Μαρίνα Πατούλη, λίγο καιρό μετά την περιπέτεια της υγείας της και αποκάλυψε τα νέα δεδομένα στη σχέση της με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη αλλά και την ανακοίνωση της Περιφέρειας, η οποία αναφέρεται σε εκείνη ως Μαρίνα Σταυράκη και όχι Πατούλη.

Μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της, καθώς το προηγούμενο διάστημα διαγνώστηκε θετική στην Covid-19, η Μαρίνα Πατούλη ανέφερε πως ήταν μια δύσκολη για εκείνη εμπειρία, καθώς ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, τόνισε όμως τη σημαντικότητα που έχουν τα εμβόλια στην καταπόλεμηση του κορονοϊού.

Όταν ρωτήθηκε για την αντίδρασή της όταν πληροφορήθηκε πως στην ανακοίνωση της Περιφέρειας αναφέρεται ως Μαρίνα Σταυράκη και όχι ως Μαρίνα Πατούλη, η ίδια απάντησε: "Δεν με ενόχλησε που η ανακοίνωση έλεγε Σταυράκη και όχι Πατούλη. Το Σταυράκη είναι το πατρικό μου όνομα, ως φιλόλογος δραστηριοποιούμαι με το όνομα Σταυράκη αλλά είμαι και Μαρίνα Πατούλη. Αυτό το όνομα το έχω "χτίσει" μαζί με τον σύζυγό μου και είμαι περήφανη για αυτό. Τι Σταυράκη, τι Πατούλη; Η ουσία είναι ότι είμαι η Μαρίνα, η Μαρίνα της καρδιάς των ανθρώπων που με αγαπούν".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

survivor

Χωρίς James και Νίκο στο Survivor, η τράπουλα ξαναμοιράστηκε με αποτέλεσμα οι άλλοτε αχώριστοι φίλοι να φθάσουν να αλληλοψηφιστούν.

Αυτή τη φορά νικητής της ασυλίας ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, που νίκησε την Καρολίνα στο τελικό αγώνισμα των ατομικών μαχών.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Αλέξης Παππάς δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με την αγαπημένη (;) του

Αλέξης Παππάς

Ο Αλέξης Παππάς ήταν ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor, μιας και απασχόλησε τόσο για την συμμετοχή του σε αυτό, όσο και για την προσωπική του ζωή έξω από αυτό.

Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! πέτυχε τον πρώην παίκτη του Survivor να ανταλλάσσει φιλιά με τη σύντροφό του, Αλέσια, σε ρομαντικό δείπνο στο Ντουμπάι.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: "Θεωρώ φυσικό πράγμα το γυμνό"

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είναι ακομπλεξάριστη και δεν διστάζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους sexy φωτογραφίες της που αποκαλύπτουν τις εντυπωσιακές αναλογίες της.

Τη γνωστή ηθοποιό συνάντησε η κάμερα του "Pop Up" και εκείνη απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για αυτές τις αναρτήσεις της και μεταξύ άλλων μοιράστηκε την άποψή της για το σώμα αλλά και το γυμνό.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ