Follow us

Scarlett Johansson | Η φάρσα του συζύγου της κατά τον ευχαριστήριο λόγο της στα MTV Awards

Η ηθοποιός έλαβε το βραβείο Generation Award για τη μέχρι τώρα πορεία της στον κινηματογράφο.

Scarlett Johansson Splash News/Ideal Image

Για τη 30ετή συνεισφορά της στον χώρο του κινηματογράφου, η ηθοποιός Scarlett Johansson έλαβε το βραβείο Generation Award στα βραβεία MTV Movie & TV Awards. Όμως, ο σύζυγός της, Colin Jost, ήταν εκείνος που έκλεψε τις εντυπώσεις με τη φάρσα που της ετοίμασε.

Ενώ εκείνη εκφωνούσε τον ευχαριστήριο λόγο της από το σπίτι τους, υπογραμμίζοντας πως ήταν μία μεγάλη τιμή για την ίδια, ο σύζυγός της τη διέκοψε, πετώντας της στο πρόσωπο ένα πράσινο slime. Εκείνη ξαφνιασμένη τον ρώτησε "τι κάνεις;". Kι εκείνος της απάντησε ""MTV! 'You got slimed!' (δηλαδή την πάτησες), με την ίδια να συνεχίζει πως αυτό είναι πρακτική του Nickelodeon.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του SNL μπέρδεψε τα βραβεία, όπου συμβαίνει το έθιμο με το slime, κάνοντας ρεζίλι on camera την πολύ τσαντισμένη σύζυγό του και ζητώντας της συγγνώμη. Το βίντεο ήταν αρκετά ξεκαρδιστικό, κάνοντάς το σε λίγα λεπτά trending topic.

Η Johansson, λαμβάνοντας το Generation Award προστέθηκε στη λίστα με τα υπόλοιπα A-list ονόματα, που έχουν λάβει το συγκεκριμένο βραβείο, όπως των Sandra Bullock, Adam Sandler, Reese Witherspoon, Jim Carrey, Will Smith, Robert Downey Jr. και Chris Pratt. Το πρώτο της "χρυσό popcorn" είχε λάβει το 2013 για τον ρόλο της Black Widow, ενώ έχει υπάρξει υποψήφια πολλές φορές σε διάφορες κατηγορίες. Μάλιστα, το 2020 ήταν δύο φορές υποψήφια για όσκαρ για τους ρόλους της στις ταινίες Jojo Rabbit και Marriage Story ενώ το 2018 και το 2019 ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στο Hollywood.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ